Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cls 350 mi porsche boxster s mi

matama

Öne çıkan mesajlar

2005 bulamiyorsun cafein 6 serisi

tt nin yenisi geliyor bu sene sonu veya seneye. slk ya gelince bir baska arkadasima aldim iki ay once 60 bin euroya slk 200 i yani tamam guzel arabada 100 bin seviyesinin arabasi degil.

ya bu seviyelerde 6 serisi ve cls var. Farkliymis gibi gozuksede bunlar birbirine rakip arabalar. 6 serisine para yetmiyor cls :)
Sosyal ağlarda paylaş

rr sport alınabileceğini söyledim zaten, ama dikkat ettiyseniz "4x4" arazi aracı konuşmayalım" dedim... gidip işi pazarlığa da vurursanız daha uygun fiyatlara aksesuar paketli almak oldukça mümkün (netekim biz de öyle aldıydık, babam kosifleri dava etmeye hazırlanıyor bizim perte çıkan arabanın işleri kaldı öyle hala arabadan ses yok)

matama, cls'ye dışardan bakmak farklı, binip içinde biraz gezmek farklı. mercedes mengerlerin genel müdürü bile o arabayı kullanıyordu biz bakarken, şoförlü bayan arabası demek bence yanlış olur.

6 serisini tutturabilse, durmasın yumulsun beklediği hata derim ama dediğin gibi arabalardan az sayıda var ve hiç öyle 1-2 yaşında temizi bulunmuyor. gerçi 6 serisiyle cls yine farklı, biri spor araba diğeri lüks sedan. 6 serisinin sıfırının başlangıcı 130.000lerde, ki o arabanın aksesuarlı halinin en düşüğü (630 coupe i) 140.000 euroya geliyor (annemle delirip bakmıştık, annemin volvo s40 t4'ünden fedakarlık yapacağı tek arabaymış onun ifadesiyle).

z4, tt ve slk'yı çizdik sanırsam.

clk'ya yorum yapmamışsınız, merso alacaksanız clk veya cls arası bir tercih olacak gibi. öte yanda boxter hala bir seçenek.

var mı bunlar harici?
Sosyal ağlarda paylaş

cafein abi mercedes ve bmw'nin en ust spor modellerinden bahsediyor matama :) audi'nin bile lafi gecmiyor volvocan'i ne yapsin cocuk. (bu arada rr sport olayi ne oldu niye dava aciyor baban??)

matama bahsettigim 645i o mesaji yazarken bulmustum 13.000 km ve 115.000 euro idi. ama simdi nerde bulamadim tekrar.. sahibinden.com'a tekrar baktim simdi yine 2004 model 29.000 km'de 645 buldum 115.000 euro pazarlik yapilabilir baya..
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!maazadetail.doit?maazaid=20490&adid=2284831
Sosyal ağlarda paylaş

bizim rr yılan hikayesine döndü, kosifler oyalayıp duruyor, durmadan tarihi ileriye atıyorlar. ocaktı, şubat başı oldu, mart sonu derken dedikleri tarih geldikçe ileriye sallıyorlar. işin kötüsü babam gidip geliyor durmadan ilgilenen kimse yok dediğine göre doğru düzgün "top çevirip duruyorlar" diyor. bizim arabadan yaklaşık 4-5 aydır ses yok.

110.000 euro ile alabileceği bmw mercedes modelleri ortada, daha üstüne sarmak için ikinci el kovalaması lazım. diyeceğim bmw'nin platinum kampanyasını izlesinler ama orası yalan oluyor, çok üst seri arabalar düşmüyor, düşenlerin de el altı gittiğini biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadas icin soruyorum diye baslayan topic, sonra kendisine aldigini itiraf etmesiyle bitti heh, biliyordum en bastan beride caktirmiyordum okadar korumaz arkadasi icin soran adam boxster'i

bunada bakabilirsin, hem 100 bine indirmen daha kolay olur hemde siyah daha guzel duruyor bence
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!maazadetail.doit?maazaid=20490&adid=2145328

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 19:58 tarihinde, Mephisto_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...