matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 2005 bulamiyorsun cafein 6 serisi tt nin yenisi geliyor bu sene sonu veya seneye. slk ya gelince bir baska arkadasima aldim iki ay once 60 bin euroya slk 200 i yani tamam guzel arabada 100 bin seviyesinin arabasi degil. ya bu seviyelerde 6 serisi ve cls var. Farkliymis gibi gozuksede bunlar birbirine rakip arabalar. 6 serisine para yetmiyor cls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 2006 '0' 630 fiyatlari ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yalnız birsürü şöförlü cls gördüm, bende şöförlü bayan arabası izlenimi bırakmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 rr sport alınabileceğini söyledim zaten, ama dikkat ettiyseniz "4x4" arazi aracı konuşmayalım" dedim... gidip işi pazarlığa da vurursanız daha uygun fiyatlara aksesuar paketli almak oldukça mümkün (netekim biz de öyle aldıydık, babam kosifleri dava etmeye hazırlanıyor bizim perte çıkan arabanın işleri kaldı öyle hala arabadan ses yok) matama, cls'ye dışardan bakmak farklı, binip içinde biraz gezmek farklı. mercedes mengerlerin genel müdürü bile o arabayı kullanıyordu biz bakarken, şoförlü bayan arabası demek bence yanlış olur. 6 serisini tutturabilse, durmasın yumulsun beklediği hata derim ama dediğin gibi arabalardan az sayıda var ve hiç öyle 1-2 yaşında temizi bulunmuyor. gerçi 6 serisiyle cls yine farklı, biri spor araba diğeri lüks sedan. 6 serisinin sıfırının başlangıcı 130.000lerde, ki o arabanın aksesuarlı halinin en düşüğü (630 coupe i) 140.000 euroya geliyor (annemle delirip bakmıştık, annemin volvo s40 t4'ünden fedakarlık yapacağı tek arabaymış onun ifadesiyle). z4, tt ve slk'yı çizdik sanırsam. clk'ya yorum yapmamışsınız, merso alacaksanız clk veya cls arası bir tercih olacak gibi. öte yanda boxter hala bir seçenek. var mı bunlar harici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 cafein cim clk seviye dusurme olur abi cls clk nin buyuk abisi. 6 serisi keske olsa ma ne yazikki o fiyatlarda yok. Birde cls arkasi cok rahat bir araba degil yani mesela S serisi makam arabasidir ama cls ole degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bak o doğru, araba arkaya doğru daraldığı için arkada tavan biraz basık ve biraz daralıyor arkası. iyi de boxter'ın arkası hiç yok ne iş :) volvo c-70 versek keser mi peki? 80.000 euro'ya bile gelmiyor fiyatı, mis gibi araba, üstelik volvo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 cafein abi mercedes ve bmw'nin en ust spor modellerinden bahsediyor matama :) audi'nin bile lafi gecmiyor volvocan'i ne yapsin cocuk. (bu arada rr sport olayi ne oldu niye dava aciyor baban??) matama bahsettigim 645i o mesaji yazarken bulmustum 13.000 km ve 115.000 euro idi. ama simdi nerde bulamadim tekrar.. sahibinden.com'a tekrar baktim simdi yine 2004 model 29.000 km'de 645 buldum 115.000 euro pazarlik yapilabilir baya.. http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!maazadetail.doit?maazaid=20490&adid=2284831 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 2003 model sl350 sl500'ler de var o civarda. 2004'ler biraz pahali ama sıkı pazarlıkla 115e falan bulabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bizim rr yılan hikayesine döndü, kosifler oyalayıp duruyor, durmadan tarihi ileriye atıyorlar. ocaktı, şubat başı oldu, mart sonu derken dedikleri tarih geldikçe ileriye sallıyorlar. işin kötüsü babam gidip geliyor durmadan ilgilenen kimse yok dediğine göre doğru düzgün "top çevirip duruyorlar" diyor. bizim arabadan yaklaşık 4-5 aydır ses yok. 110.000 euro ile alabileceği bmw mercedes modelleri ortada, daha üstüne sarmak için ikinci el kovalaması lazım. diyeceğim bmw'nin platinum kampanyasını izlesinler ama orası yalan oluyor, çok üst seri arabalar düşmüyor, düşenlerin de el altı gittiğini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 cafein olayi tam anlamadim abi sizinkinin yenisini mi vericek kosifler? abi 2005 ten assagiya bakmiyorum acikcasi yani bu kadar para veriyorsam o kadarda eski olmasin yani:) 2005 630 olsa sole 100-110 bin civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciel/detail.aspx?sid=596476 bunu 100 e indirtirsek iyi gibi geldi bana [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 18:54 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hiç fena değil, yalnız dediğin gibi matama arka taraf bakınız sıkışık, diz mesafesi de kısa. 6.000 euro da sıkı pazarlık + nakitle bence iner (gerçi satan yer galeri dikkatli olmalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bi arkadas icin soruyorum diye baslayan topic, sonra kendisine aldigini itiraf etmesiyle bitti heh, biliyordum en bastan beride caktirmiyordum okadar korumaz arkadasi icin soran adam boxster'i bunada bakabilirsin, hem 100 bine indirmen daha kolay olur hemde siyah daha guzel duruyor bence http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!maazadetail.doit?maazaid=20490&adid=2145328 [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 19:58 tarihinde, Mephisto_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 abi kime aliniyorsa aliniyor 10.000lerce csl satiliyor cetelesini tutacak degiliz :) su an odamin onunde siyah 630 duruyo belki ondan bu kadar israr ediyorumdur bmw'de :) inanilmaz bir alet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 cls olacak o m3 csl ile karistirdim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 2 sinide almayin yazık ya paraya :) misal s2000 alıp modifiye etsin boxterdan daha cok ilgi ceker ayrıca mersoya gelınce bosverın abıcım agır abilik triplerini =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yaw adamlar porsche dio mercedes clk dio bizimkide s2000 dio =) bu mantıkta devam et sen sana max murat 124 gider yavrucum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Noldu matama hala almadı mı arabayı? Alıp da buraya resim koymazsa nazar ederim çizilir o araba haaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 abi kisa bir sure ara vermek zorunda kaldim baba emekli olunca ona ev almak gerekti baska bahara:( ama hala 6 30 da gozum var ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 selam, A6 3.0TDI'ı mı kastediyorsun =) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya para spor bir araba istiyorum en azindan spor tipli(cls) yada tamamen spor(6.30) yapsin audi bir cls bakmayan adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 cls bi acidan bakinca guzel bi acindan bakinca bi garip gozukebiliyor ama 6 serisi her acidan daha sekil duruyor. Ama ikisi de cok klas araclar. 6 alacaksan 6.30a bakmak vergi bakimindan avantajli olur 4200 ytl yillik vergisi var 6.45 alirsan 11000ytl.. CLS'nin de vergisi 6715 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar