Leath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Estel_Anorien, 09 September 2003 13:25 tarihinde demiş ki: Ben yaptım onları. hepsi benim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım hayir hepsi benim![hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 HAyır onları büyük büyük dedem yaptı ya![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yıldız kordinatina göre binalarini aztekler ve şu asyadaki adamlarda yapmışlardı galiba.İşin garibi bu uygarlıkların hiçbiri bir dierinden haberdar değil fakat piramit zigurat gibi yapılari aynı zamanda yapmaya başlıyorlar.Şu asyadaki uygarlık (adını unuttum) dragon takım yıldızına gore dizmişti galiba.Bir de yıldızların konumu 10800 yılında iken tam pramitlere uyuyomush galiba fln..[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 enteresan bi de beyaz adam muhabbeti var. bu yazılanlar ve birçok teori eski uygarlıklar kitabında mevcut.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Eric Von Daniken okuyun arkadaşlar. Bu tip konular hakkında en çok kafayı bozmuş yazar.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 orta okul zamanında okurdum onu. ama biraz daha aklım başıma gelince sevmemeye başladım. ona kalsa herşeyi uzaylılar yapmış.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 evet gerçekten kafayı bozmuş ve cozutmuş olduğu için çok da.. ee.. nası desem tutarlı?.. yok mantıklı... neyse işte bişi diil. okumamak ve eski uygarlıkları okumak daha bir efektif kur alım satımı...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bencede uzaylılar yapmış olabilir çünkü yapımında pi sayısı kullanılmış...[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Okulda pi sayısını kullanarak yüzlerce problem çözdük biz uzaylı mıyız şimdi?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 nası bi geyikmiş bu ya... -abi onun yapımında pi sayısı kullanılmış. -lan uzaylıdır bu o zaman... -nasıl kullanmışlar esrarı? -nefes çekmişler ehehe. geberdim gülmekten yaw. tamam canım, pi güzelim...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Merhaba dünyalı ben dostum. Bu da pi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bu mısırlı elemanlar zamanında mezapotamya uygarlığından pek bi etiklenmişler.o yüzden de zigguratlara benzeyen yapılar yani piramitleriinşaa etmişler. hatta ilk piramitler sanırım zigguratlar gibi (zigguratlar; en alt kat ambar,bi üstü okul, bi üstü tapınak,bi üstü astronomi-hani uzayla ilgili olan- şeklinde uzayan merdiven şeklinde olurlardı) eğitim ve kullanım amaçlıydılar. herneyse bu firavunlar öldükten sonra bunların piramitlerin içindeki gizli odalarını yapan işçiler de yanında ölürlerdi (sanırım içerde birbirlerini gebertiyolar falan) not1: o zamanlar yaşama süresi oldukça azmış. ama bi sayı veremicem atıyo olurum o zaman not2:piramitlerde çalışan işçiler sadece bira-ekmek yer içermiş. bol karbonhidrat felam;) not3:pi sayısını mısırlılar bulmuştur. pi sayısının bulunmasoında uzay bilimi önem taşır. e tabi uzayı da ilk başta söylediğim ziggurat yöntemiyle inceliyo olabilirler.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar