tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bayadır oynamıyom basket özledim benimle kapışcak olan varsa gelsin.eskiden kalamışta intaşta ne oynardık bea... çok iyi şutorüm hala ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sen git "tikkys team" kur çık karşımıza bak nasıl madara ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 senden kurtulduğumuz gün paticik'te resmi bayram ilan edeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bjkli olduğun için sana çok sempatim var ama harbi tikky misin merak ediorm? ayrıca streetball artık serseri işi oldu istanbulda bizde zamanında çok oynadık hey hey nerde o eski günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 serseri işi demek yannış olur.streetball farklıdır salon basketbolu farklıdır.bence karsılaştırmamak lazım..ikisininde tadı farklıdır..alışkanlık çok önemli ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla tikkycemal bakma millet eglenio senle ama ben harbiden tebrik ediyorum seni cunku ben dahil bunca insanı yazdırıyorsun. buarada başlıklarını artık daha manalı yazıver sana zahmet!.. [spo id=2115435]ula bu taşın altından bi kedi çıkacak ama dur bakalım :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @aytimania:sokak basketbolunu serserılerın oynadıgı yerler var ıstanbulda;fakat duzgun ınsanların oynadığı yerlerde var.örn.özgürlük parkı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 okul bahçesinde oynanan ne işi oluyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sgba(school garden basketball asosiation) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 peki kanalizazyonda oynanan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kanalizasyonda top sekebiliyomu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 cevap veremeyeceğini biliyor hahaha çok kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sende benım soruma cvp vermedın ama merak etme ben o kadar kotu biri degılım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sus bana yorum yapma 12 sene kanalizazyonlar da wanted avcılarından kaçarak wanted'ina basket maçı yaptık biz. tabii siz o zamanlar portakaldınız bilemezsiniz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar