Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 abi hava düzeldi, yağmur yağmıo. 1 de alsancakta buluşuorz işte değişklk yok planda. zatn dışarda da olmıcaz çökeriz mekanın birine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 zuh zuh süper oldu yağmur flnda yağmadı:) çimler biraz nemliydi okdr:) gittik biyerlere sohbet ettik. bilardo oynıcaktık yer yoktu.sora küçük bi lan party yapıp cs fln çevirdik(tabiki ben koydum:P).sora ben ve gotik ayrıldık geri kalanlar derbiyi izlediler... [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 21:45 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ektiğim için özür yolladım burdan izmirli patiere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tek eken sen olsan iyi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yatar bu yatar, ben organize etmezsem yatar:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 güzeldi dıer arkadaşlar da gelseydi güzel olabilirdi biz tabi apeiron ile sabaha kadar dvm ettık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 işte böle daha sonra dıer resımlerıde atacağım apeironda video koyucak. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 14:09 tarihinde, Hardter tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 http://rapidshare.de/files/14337581/100_1996.mov.html euhehu geyik bi video izlemek için quicktime player gerekio. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 la hasta koltuumda beni özendirmein falla aaaa ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu heyecanlı gençler net cafe olaylarında da heyecanlarını gösterselerdi daha iyi bir lanparty yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 diğer gençler buluşmalara gelse daha heycanlı buluşmalar olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 haklısın valla...bir dahaki sefere gelirler umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ii hadi bakam eğlemişsiniz bensiz ayıp ayıp be :p ohh bene konserde takıldım solo konserde olsaydınız eğlenitdik baya sağlamdı.bidahaki sefere pati olara gideris konsere ona göre haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dwinzlerin konser var oraya gideriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 su sarimsi az uzn sacli arkadas kimse artik sen aksu internet cafeye takiliomusun sanki bi yerden biliorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kaindir o...ama takılıyor mu bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 güzel bir resim daha arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 AHAHA TOP HERİF yaktım seni!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 asdasd anıl lan sen bi ara "nası 2 dkkada kaşarlı sucuklu pide mideye indirilir" tutosu yapsana :p azhahzauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 walla onu bunu bilmemde 10ur gelir. işi gücü yok zaten onun. dimi len :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ewet arkadaşlar yeni topic hiç gerek yok artık 19 Martda bir buluşma daha yapalım hem dostumuz Dwinz konseri var yanlız bırakmayalım. Buşmak isterseniz oraya gideriz eğleniriz hep beraber gelmek isteyenler gelsin ben orada olucam. Reklamlar: 19 Mart Opus/Alsancak 8 ytl +1 Bira Reklamlar bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 haftaya görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Yettim bile :D geliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 uahuaha izmirlilerde hic durmuo yaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 eee Allah boş gezen kulunu sevmezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar