Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anayurt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe :) oraları geçtim de şimdi birşey orucam bu unutulmuş diyarlar kaç kitaplık bir seri ve drizzt yada diğer dark elfler dark elf trilogiden başka kitaplardada geçiyorlarmı?
Mesaj tarihi:
fr nin toplam çıkmış roman sayısı 200 ün üstünde, bendeki eksizsiz ve zırt pırt yenilenen listeye göre. bunların 45-50 tanesi falan var bende alıyorum fırsat oldukça.

bu 200+ kitaptan, drizzt e ait 16 kitap var toplamda.

onun dışında, içinde drow barındıran antology; realms of underdark var, ama dier antology kitaplarında da drizzt e ait 4-5 kısa hikaye var toplamda, bi goblinli bişi vardı mesela çok güzel bir kısa hikayeydi.
mesela 2: realms of magic ti sanırım, ilk hikaye drizzt in panter inin geçmişini anlatıyor falan. türkçeleri yok tabi bunların.

başka bir seri olarak dark elf şeysi içeren bolca: war of spider queen -6 kitap- var. 3. sündeyim ben şu an.

ayrıca yukarda adı geçen e. cunningham ın drow kızı 3 leme si felan var.

vede mesela evermeet: island of elves te dark elfler var baya bi, zaten o tarih kitabı gibi süper bi roman.

ben şu an two swords u okuyorum mesela bitcek bugün yarın, ve süper seri tek kelimeyle çok güzel, özellikle dwarf lar arası geçen bölümler çok iyi zaten hunters blade trilogy deki. ,türkçelerinde olmuyor tabi, ama dwarf aksanı ile geçen sayfalarca konuşma var ve süper.
--------
ha tabi bi sürü başka güzel kitap var fr romanları içinde, drow içermeyen, onlarda okunmalı. ama RA salvatore, e. cunningham vede war of spider queen yazarları hariç bi günde 200 sayfa ingilizce okutan kitap pek yok kendini. o da çok fazla action vb içermediğinden dolayı.

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 14:16 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
en duyduğum bir söylentiye göre salvatore drizztle kitapta olan bütün savaşları masaüstünde oynuyormuş ondan sonra yazıyomuş
ama düşünüyorum da drizzt aşırı güçlü biri olmamasına karşılık o kadar güçlü düşmanları salvatore un zarları sayesinde yeniyor diyelim o zaman :D
  • Yeni Oluştur...