Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anayurt

Farinal

Öne çıkan mesajlar

earth elemantal'ı meşe odunuyla kesmiyo dikkat ederseniz
kitaplar konusuna gelince
drizztin sana yeni gelen "aha onu dovdum , bunu dovdum" tripleri inan bana ilerde seni çok fena sıkıcak. surekli kıçından başından bişiler fırlıcak , en zor pozisyonlardan yırtıcak falan filan. bi sure sonra savaşlar sıkıcı olucak diim sana kısaca. ama acık konısıım raistlin den sonra beni en çok etkileyen karakterdir kendisi. okuması en zevkli üçlemeye başlamışsın
Sosyal ağlarda paylaş

bi süre sonra drizztle ilgili kısımları atlıosun sadece artemis ve jarlaxe lı kısımları okuosun sonrada kristalin hizmetkarı die bir kitap gecio eline alıp onu odanın baş köşesine asıp drizztten emekli oluosun (bkz:ben)

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 16:58 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hatta bence salvatore hırsız tarkan ve kurtunu çaldı

kesinlikle haklısın drow sehrini tek basına basmaya gittiginde anlamıstım ben terbiyesizler "atıl kurtu" pisiye çevirmişler (drizti severimde baydı artık hep aynı muhabbet yıldırım gibi dönen plalalar vs... karsıda iblismiş matron anaymış sökmuyo paso kesiyo milleti en son lothuda kesicek o olcak zate) ben zaknefine hastaydım sufer karakterdi su an jarlaxe ve artemis ikilisine taklıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kriztalin hizmetkarı daha imba pls.
nerf artemis buff bruenor...

bıkkınlık geldi dirrizt serisini okurken "drizzt fırtına gibi palalarıyla onyüzbin goblin daha biçerken ağzında tabak çeviriyordu" laflarından.

"sıkılcaksın bir süre sonra artemis okumaya başlıycaksın" diyorsunuz da, artemis daha da sıkıcı
"... ama akıllı hırsız artemis entreri'yi unutmuşlardı... "
maşallah lockpick 40, hide 40, move silently 40 gibi imba vaziyette dolanıyor ortada.
drowlar desen daha da imba. "asla gözlerinden kaçamassın, asla ellerinden kaçamassın, sen kurtuldun sanarken bir portal açılır - bir drow büyücüdür time stop çeker, bir drow psionictir zart zurt çeker, bir drow savaşçıdır 10yüz darbe indirir, bir drow clerictir hede hödö büyüsü çeker, sen saniyede 100000 damage yersin - overkill"
bodoofff...

salvatore biraz daha sakin yazsa daha ilgi çekici olurdu. dark elf serisi güzeldir evet. ama kitaplar gittikçe imbalaşmaya başlıyor. daha kitap yazacak mı bu adam?
drizzt hala lvl 16 mı dolaşıyor? ne zaman lvl 20 olduğunu görcez acaba? daha şimdiden epic level oldu lan adam :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ama şunu da eklemek istiyorum bence Salvator Drizzt'in gücünü hakkını vererek yazmıştır kafadan atma bir karakter değildir Drizzt ve her hareketinin ayrı ayrı işlenip şekillendirilmesiyle hepimizin gözünde o denli büyümüştür evet : D

[ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 00:43 tarihinde, Jasco tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende sana şu konuda katılmıyorum ''tamamen'' edit bir char değil, drizzt in kendi yeteneklerini de göz ardı etmiyor musun onu söylerken

Biraz abartı olması kısmında katılırım sadece,sonradan o ayaklarına taktığı bileklikleriydi bilmemnesiydi o kadar yanar döner olmasına gerek yoktu
Sosyal ağlarda paylaş

Drizzt ve arkadaşları bi çok yerde bi çok şeyden tamamen şansına kurtulduğu için drizztin kitaplarında biraz Edit olduğunu düşünüyorum.
Tamam o artifactlar elinde sonunda birinin elinde olacaktı Ve bu drizzt ve partysi olsun. Ama bi çok yerde hatırlarsınızki o artifactların bile onu kurtaramayacağı durumlara düştü drizzt ve arkadaşları :) Ve inanılmaz şansla hayatta kaldırlar. Zaten oda olmasa salvatore amcamız aa kılıç immune to fire, immune to magic, immune to anything diyip yaşatıyo elemanları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...