Yeto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 earth elemantal'ı meşe odunuyla kesmiyo dikkat ederseniz kitaplar konusuna gelince drizztin sana yeni gelen "aha onu dovdum , bunu dovdum" tripleri inan bana ilerde seni çok fena sıkıcak. surekli kıçından başından bişiler fırlıcak , en zor pozisyonlardan yırtıcak falan filan. bi sure sonra savaşlar sıkıcı olucak diim sana kısaca. ama acık konısıım raistlin den sonra beni en çok etkileyen karakterdir kendisi. okuması en zevkli üçlemeye başlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 evet güzelde şimdi ilerde kötü olcak diyorsunuz.neyse.burda bi zak i seven ben miyim bu arada?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bakın aylar yıllar önce de bu konu konuşulmuştu birkaç defa..isterseniz bi bakının.. http://forum.paticik.com/konu.php?id=134755 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 abi ne biliyim butun bir ırk olarak drowlar çok imba...yani ilk başta okur ken waay falan diorsun....ama sonra sacma gelmeye başlıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bi süre sonra drizzt ve kedisi malkoçoğluna benziolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bi süre sonra drizztle ilgili kısımları atlıosun sadece artemis ve jarlaxe lı kısımları okuosun sonrada kristalin hizmetkarı die bir kitap gecio eline alıp onu odanın baş köşesine asıp drizztten emekli oluosun (bkz:ben) [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 16:58 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 anayurdu beğenirsen dark elf trilogy i oku derim ve tam o noktada bırakmanı öneririm (merak edersen icewind dale in ilk kitabını oku ama zaten hep aynı olay oluoyr) hatta bence salvatore hırsız tarkan ve kurtunu çaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hatta bence salvatore hırsız tarkan ve kurtunu çaldı kesinlikle haklısın drow sehrini tek basına basmaya gittiginde anlamıstım ben terbiyesizler "atıl kurtu" pisiye çevirmişler (drizti severimde baydı artık hep aynı muhabbet yıldırım gibi dönen plalalar vs... karsıda iblismiş matron anaymış sökmuyo paso kesiyo milleti en son lothuda kesicek o olcak zate) ben zaknefine hastaydım sufer karakterdi su an jarlaxe ve artemis ikilisine taklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gerçektende servant of the shard hepsinden daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bkz:3 üstteki mesajım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kriztalin hizmetkarı daha imba pls. nerf artemis buff bruenor... bıkkınlık geldi dirrizt serisini okurken "drizzt fırtına gibi palalarıyla onyüzbin goblin daha biçerken ağzında tabak çeviriyordu" laflarından. "sıkılcaksın bir süre sonra artemis okumaya başlıycaksın" diyorsunuz da, artemis daha da sıkıcı "... ama akıllı hırsız artemis entreri'yi unutmuşlardı... " maşallah lockpick 40, hide 40, move silently 40 gibi imba vaziyette dolanıyor ortada. drowlar desen daha da imba. "asla gözlerinden kaçamassın, asla ellerinden kaçamassın, sen kurtuldun sanarken bir portal açılır - bir drow büyücüdür time stop çeker, bir drow psionictir zart zurt çeker, bir drow savaşçıdır 10yüz darbe indirir, bir drow clerictir hede hödö büyüsü çeker, sen saniyede 100000 damage yersin - overkill" bodoofff... salvatore biraz daha sakin yazsa daha ilgi çekici olurdu. dark elf serisi güzeldir evet. ama kitaplar gittikçe imbalaşmaya başlıyor. daha kitap yazacak mı bu adam? drizzt hala lvl 16 mı dolaşıyor? ne zaman lvl 20 olduğunu görcez acaba? daha şimdiden epic level oldu lan adam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 abi drow paladin drizzt...ciden bi bonus veren aura sıyla plate-mail zırhı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bi tane büyücüyle ilgili bi kitap vardı hatta campaing settingsin ilk sayfasında resmi var ama ismini hatırlamıyorum okumaya deyermi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 elminster ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ha evet elminster okumaya değer mi türkçe yada ingilizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evet başarılı bi seridir. en azından ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 myth dranor okunur ama diğer elminister kitapları okunmaz ^^ güzel değiller sadece. bir ego tatmini havası var onlarda. ama şahsen bir tanrıça ile bende hoş vakit geçirmek siterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kara elf üçlemesi çok güzeldir ondan sonrası okunmasa da olur ..Drizzt isterse dağlar dağlar yerinden oynar oynardır birde, salvator öyleki coşmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ama şunu da eklemek istiyorum bence Salvator Drizzt'in gücünü hakkını vererek yazmıştır kafadan atma bir karakter değildir Drizzt ve her hareketinin ayrı ayrı işlenip şekillendirilmesiyle hepimizin gözünde o denli büyümüştür evet : D [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 00:43 tarihinde, Jasco tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sana katılmıorum. Bence Drizzt tamamen edit bir char... O palalar resmen artifact. Buz Ölüm elindeyse artık immune to fire sın resistance deil bak "Immune". Hatta bir Baş İblis olan Errtu'yu da o pala ile alt etti...sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bende sana şu konuda katılmıyorum ''tamamen'' edit bir char değil, drizzt in kendi yeteneklerini de göz ardı etmiyor musun onu söylerken Biraz abartı olması kısmında katılırım sadece,sonradan o ayaklarına taktığı bileklikleriydi bilmemnesiydi o kadar yanar döner olmasına gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Anayurt'un bulunduğu seri dışındaki kitapların büyük bölümü hack'n slash sonuçta,adama sağlam artifactlar veriliyor ki önüne geleni kesip biçsin nerf drowz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Drizzt ve arkadaşları bi çok yerde bi çok şeyden tamamen şansına kurtulduğu için drizztin kitaplarında biraz Edit olduğunu düşünüyorum. Tamam o artifactlar elinde sonunda birinin elinde olacaktı Ve bu drizzt ve partysi olsun. Ama bi çok yerde hatırlarsınızki o artifactların bile onu kurtaramayacağı durumlara düştü drizzt ve arkadaşları :) Ve inanılmaz şansla hayatta kaldırlar. Zaten oda olmasa salvatore amcamız aa kılıç immune to fire, immune to magic, immune to anything diyip yaşatıyo elemanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bunları daha ömceki konularda defalarca söyledik artık konuşmak manasız..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 şimdi sürgün deyim de gnomelar la drizzt konuşcakmı hiç? çok spoiler vermeyin de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar