toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hdd sürücüsüne sag tıklayıp özelliklerden erişebildigimiz bu sıkıstırma hedesini kullanmam gerekiyordu yerim kalmadıgı için. saolsun cok guzel yer actı bana ama şimdi pc deki tüm dosyaların ismi mavi görünüyor. nasıl düzelticem sinir oldum. yeniden başlatayım dedim düzelmedi. aha bu da ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sıkıştırınca oluyor mesela sağ tuşla o sıkıştırma işaretini kaldır siyah olur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 c:'nin içerisindeki tüm dosyaları nasıl düzelteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hallettim pff. tekrar başa döndük sıkıştırdığım dosyaların görünümü mavi olumuş muş.. tekrar azalacak yerim geri dönüyoruz :( 160gb seagate alma vakti gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 e mavi olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 birşey sorucam, bu sıkıştırılmış dosyaları açıcağımız zaman ne tür işlemlerden geçiyor? çok mu kasıyor açmak için? yoksa bu sıkıştırma işlemi yeri geldiğinde yapılası birşeymi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hiçbir farkı yok normal acar gibi acıyorsun. sıkısık oldugunu rengi ile anlayabilyorsun sadece yani. yer kazanıyosun sonuc olarak benim 4 gb falan yer acıldı işlem sonunda ama hem uzun sürüyor hem de önerilmiyor veri kaybı olur diye. o renk olayını bilmiyordum bak bilsem yapardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 özellikle büyük dosyalarda sıkıntı yaratabilir sonuçta kullanmak için açıp kaydederken tekrar sıkıştıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar