RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Sabo'ya katılmam elde değil.Hatta 2-3 hafta önce benimde hard diskimde aynı sesler geldi.Meğerse diskin kafası gitmiş.Tabi yeni hd almak zorunda kaldım.BEnce power supply den değil.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bence güç kaynağı yanmamıştır işlemci fanı bozulmuş olabilir işlemci yanmışta olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 eğer fan açılıyor bilgisayar açılmıyorsa hdd de sorun olabilir :( eğer fan da çalışmıyorsa o zaman power supplydadır herhalde sorun ama anakarta fln da zarar vermiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Bence sorun p.s da degil. o zaman bilgin hiç açılmaması gerekirdi yani bana öyle oldu. Hd den kaynaklanan bişi olabilir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 heh benımde gittiydi power supply cpu filan deişti yeni bir bilgisayar gibi olmuştu[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki: "mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 "CPU bi bilgisayarın beyniyse,power supply kalbidir." derdi bi büyüğümğüz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 hdd gitme ihtimali bana göre yüksek olsa da merak ettim sorunu, bi yazıver buraya. inşallah gitmemiştir tabi hdd'n.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Iarghh ! Benimde monitör gitti ya. Gene önceki sorun. İçinde bişi var. Mütemadiyen bozuluo belli aralıklarla. Power la ilgili bişi. Açıosun monitörü güç lambası yanıo sönüo. Emaleth senin olayda inşallah hdd motoruna bişi olmamıştır. Hassastır onlar. Priz topraksız oldumu kasada elektrik birikince direk bozuluolar zamanla. 2 hdd yaktım o sebeple. İnşallah power supply patlarken nispet olsun diye yanına hdd motorunu da almamıştır.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 merak edenler için update vereyim: sorun anakarttaymış, sebebini kesin olarak söylemediler, garanti kapsamındaysam hala bedave replace edilecek, yok diilse yenisini alıcam. verilerim kurtuldu, hard disk şu anda bende, her ihtimale karşı mp3lerin ve dijital makineyle çektiğim fotoların back-uplarını aldım, asayiş berkemal görünüyor. bi tek işte, haftasonuna kadar filan evde bilgisayar kullanamıycam ki, kolum kopmuş gibi hissediyorum eve gidince :/ ondan gayrı, merak eden, ilgi gösteren, moral veren siz cicilerime teşekkürü borç bilirim, pek şekersiniz :* bombacı: lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 iyi bari sevindim birşey olmadığına, ama o tor tor tor ses nerden geliyordu o zaman kafam karıştı. başka bir yerden tor tor tor ses gelmez :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar