Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blogger oldum ben! :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baştan aşşa php bu.
mambo, joomla, nuke, subdreamer gibin bişey işte. cok daha basiti, blog için olanı.

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 00:50 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dynun benim baya hoşuma gitti, açık net; ne kadar sade o kadar iyi bloglar için bence.

bi de bazı insanlar kişisel fotolarını nasıl bu kadar rahat paylaşıyolar anlamış değilim, neyse.

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:13 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok ^^ araya "bazı" yı koydum kurtarmadı mı ? :).
sende iki foto gördüm, onlar da mutluğu yansıtan saf anlar, güzel yani

bi de bu next blog olayı güzelmiş blogspotta

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:23 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Level yazarlarının blogları arasında gezerken gözüme çarptı, Eren Okka'nın sayfası gerçekten hoş olmuş. Ama kafama takılan bazı noktalar var.

Mesela böyle (bu kalitede yani) benzer hazır şablonları bulabileceğim siteler var mı?

Tepedeki salak bannerı nasıl kaldırabilirim?

Edik: Link vermeyi unutmuşum: http://erengy.blogspot.com/

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:35 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
u siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/195 of T.C. Fatih 2.Civil Court of First Instance. :S
Mesaj tarihi:
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/195 of T.C. Fatih 2.Civil Court of First Instance.
------------------

LOL :s
  • Yeni Oluştur...