Lethious Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 wordpress ile bir blog sitesi yaptım. tamam kabul ediyorum geç oldu biraz ama zaman buldukça güncellemeye çalışacağım. haftada 1-2 uğrarsanız emin olun işinize yarar birşeyler bulacaksınız... url: emrekocak.wordpress.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 http://emrekocak.wordpress.com wordpress süper ya. bi dünya teması var kullanıma hazır. ben de bi tane yapacam şimdik canım çekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hayırlı olsun.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 html edit yok mudur acaba bu wordpressde? ana sayfamın htmlsini editlicem mesela =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 baştan aşşa php bu. mambo, joomla, nuke, subdreamer gibin bişey işte. cok daha basiti, blog için olanı. [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 00:50 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hayırlı olsun lethious ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 reklam olayı çok güzelmiş. blogspottan buna geçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 benim wordpress seçmemdeki neden, msn spce veya blogspota alışamamam zaten. çok pratik word press Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 baya güzelmiş wordpress şimdi bi de "vloglar" çıktı ^^ videolu günlükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 http://www.dynun.blogspot.com ben de böle bişi yaptım mesela ama blogspot işte =) nası? [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 23:54 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dynun benim baya hoşuma gitti, açık net; ne kadar sade o kadar iyi bloglar için bence. bi de bazı insanlar kişisel fotolarını nasıl bu kadar rahat paylaşıyolar anlamış değilim, neyse. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:13 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kişisel foto taşı benim kafama mı geldi acaba ? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yok ^^ araya "bazı" yı koydum kurtarmadı mı ? :). sende iki foto gördüm, onlar da mutluğu yansıtan saf anlar, güzel yani bi de bu next blog olayı güzelmiş blogspotta [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:23 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 lethious'un blogunda küfreen arkadaşlar ne umdular küfrederek acaba . yok arkadaşım belli bi seviyeye ulaşmamış insanlara fazla bu internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sağol dynun sana tamamen katılıyorum hemen sileceğim o commentleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 blogum update oldu. yeniledim biras. sildim içindekileri. bir daha girin bakın isterseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hee hoş olmuş diğerinden daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 arkadaşlar blogumdaki commentlere küfür yazanları kınıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Level yazarlarının blogları arasında gezerken gözüme çarptı, Eren Okka'nın sayfası gerçekten hoş olmuş. Ama kafama takılan bazı noktalar var. Mesela böyle (bu kalitede yani) benzer hazır şablonları bulabileceğim siteler var mı? Tepedeki salak bannerı nasıl kaldırabilirim? Edik: Link vermeyi unutmuşum: http://erengy.blogspot.com/ [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:35 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Hayırlı olsun :) Aramaya inanın diye diye ilgisiz konular uplanmaya başlandı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 u siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir. Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/195 of T.C. Fatih 2.Civil Court of First Instance. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir. Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/195 of T.C. Fatih 2.Civil Court of First Instance. ------------------ LOL :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konu eski zaten heycanlanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar