obaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bir kaç gündür wow oynarken bir dizi sorunlarla karşılaşıyorum; sonunda çözmeye karar verdim bunları, size bir sorayım dedim.. wow'u bütün ayarlar en yüksek düzeyde "1600x1200" çözünürlükte oynuyorum.. ve son bir kaç gündür oyuna girdiğim ilk 5-10dakikada ekran kartı işlevini yapamaz oldu; ki sistem "nv_90 (böle bişi) bilmemnesi kapatılmıştır. ekran kartınızın çalışması için sistemi yeniden başlatınız" gibi sinir bozucu bir hata veriyor.. bunun için ne yapabilirim? aklıma ilk olarak directx'i yenilemek geldi, siz ne dersiniz.. bide oyuna girdiğimde kendi profilim (sol üstteki resmim, açılan ekranların üstünde olan resmim vs.) ve diğerlerinin profillerini siyah olarak görüyorum.. bir süre sonra düzelsede çok sinir bozucu bişi.. cevaplar için şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 driver diyecem herkez gibi bende. :) guru3d... nvidia edit driver direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 geforce6600gt ekran kartım var, şimdi indiriyorum son driverlarını nvidia'dan.. sık sık olmaya başladı kafayı yicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 guru3d ne yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 www.guru3d.com editlenmiş dirverlar incelemeler vs vs vs site işte :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sorunu çözdüm galiba, driverları yükleyerek; teşekkürler yinede herkese :) editlenmiş driver ne buarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya bir sorum olacak ge force 6600 serisi ile wow tüm öezlikkler açık ve akıcı bir şekilde oynayabiliyormuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ge force 6600? bi gun thunderfury edinme ihtimalim ge force 6600 edinem ihtimalimdam daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 nvdia yeni driverı ile bu haltı yemeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar