Xan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 benim sorunum sanırım büyük bi sorun...adsl modemim var mercury die ucuube bi marka..ama sorun modemde diil:d bende..çünkü ben bilgisayara format attım ve kurulum ayaarları yazılı olan kitapçığımı bulamıyorum... çokmu umutsuz durumum yeni modem almak zorundamı kalcam yoksa sizin ender rastlanan ve ne zaman buraya mesaj atsam beni aydınlatan fikirlerinizle yinemi doru yolu bulcam...nese fazla geyik yaptım ama deliriorum o yüzden geyik yapıorum...internet istiorummm! büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 google a bunu yaz kendimi şanslı hissediyorum a bas mercury adsl modem kullanım klavuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 picom.com die bi yere geldim.doru yerdemiyim araştırıorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben pek doru yerde olduumdan emin diilim:d nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hmm bende kullanım klavuzu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 http://www.mercury-pc.com/download/uploaded/drivers/art21_25gsu%20quick%20setup%20turkish.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yine saol bakalım burda bulabilcek kadar zeka varmı bende:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 oda ii siteye girdim ama girmedi bende sildim su abuk subuk sembolleri bi bölüme geldi ordan mercury i buldum tıkladım download edio şimdi 3mb lik bişii..allah sonunu getire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 anlaşılan olmıcak zaten şifre falan istio 10.0.0.2 de oda kitapçıktaydı saol yinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 verdiğim link acrobat istiyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 @xan.. kardeş google da kendimi şanslı hissediyoruma basınca başka sayfaya gittine göre ve mighty_thor bastıında da direkt kullnım kılavuu çıktıına göre... sen mighty_thor kadar şanslı iilsin demektir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar