slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 oktayin bir golu vardi milli macta 6-7 kisiyi calimlayip atmisti simdi bu hangi macti? arkadasla iddiaya girdikte link flnda atarsaniz fena olmaz arkadas belcika diyor ben ise moldova yada san marino diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 belcika maci kesinlikle eminim link vermeme bile hic gerek yok her iddiasina girerim ( gaza geldim ) . sla sen ne anlarsin olm futboldan boyle islere girersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 has :) yanlız sınıfça iddiaya girdik tek kişiye 10 kişi fln varızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 belçika maçı hatta 3-1 kaybetmiştik yanılmıyorsam..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 http://www.fortunecity.com/marina/pierhead/1695/index.htm apexe teşekkür ediyorum linki de attı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 o sene yilin golu secilmisti sanirim? ronaldo da ondan bi sene once benzer gol atmisti. hmmm... o zaman oktay ona benzer gol atmis. :P[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 benim görüşüm san marino olduğu eğer belçikaysa da o maçı kazandık diye hatırlıyorum yani oktayın o golü attığı maçı biz kazandık diye aklımda kalmış[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 oktay'in o golu attigi maci biz kaybettik,tek golumuz oydu. san marino maci degil , belcika maci . sla onemli degil sen iddia kaybedicen de link mi vermicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hayır fiz 3-1 kaybetmişiz İstersen bak yani.. hafızamdan şüphe etmeyiniz.. tarihi 30 nisan 1997 Bu arada oktayın golü en iyi gol değil, 1. olan golden çok daha iyi olmasına rağmen en iyi 2. gol seçildi :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kazaa da var bu gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 italya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ben de italya diye hatırlıyorum ama emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lol[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar