Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osi de oynamak..

Way

Öne çıkan mesajlar

saolsun anason osi acc almami sagladi..daha once uo oynadigimi sanarak ismini vermek istemedigim bi yerde oynuyodum.yeni acc alip oyuna girdigimde cok sasirdim bana yabanci gelen o kadar cok sey var di ki..(cift tarafli kilic tamelenmis dragonlar bocegin ustune binen insanlar dragon a binen birisi valorite order shield..)daha sayacagim baya sey var ama bunlar size yabanci degildir..keske daha once osi de oynama sansim olsaymis ilk oyuna girdigimde 10 dk baka kaldim monitore o muzik o ortam resmen buyuledi beni..mmo oynadim hic biri oyuna ilk girdigimde beni bu sekilde etkilemisti..
hll olsun bole bi oyun yapanlara ne diyim..

not: en kolay gelistirilebilen char hangisi?
Sosyal ağlarda paylaş

doğru söylüyo ya güzel bir bağlantı alacaksın ya da craft.. fakat tahminimce accountun 15 günlük.. sonrasında credit card ve aylık 12$ ödeme yapman gerekecek.. boşuna kasma eğer yapmayacaksan :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Sosyal ağlarda paylaş

sol alta doğru in moongate var ordan gidersin young lık geçince felucca ya da gidebilirsin[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

stat larını ayarlaman şu şekilde ;
her yarım saatde 1 stat alabiliyorsun normalde ama bu süre bu kadar kesin değil yani ara sıra 20 dakikada 1 de alabiliyorsun.Eğer 20 veya 30 dakika beklemek istemiyorsan server line denilen Uo auto map deki beyaz çizgini yanına gitmen lazım(ben tram bucs u tavsiye ederim çünki orada 3 tane var).artırmak istediğin statın oku yukarı baksın,diğer iki statın okuda kilitli veya aşağı bakar konumda olsun.Bunu niye yapıyoruz çünki Arms lore kullanacağız.Arms lore 3 statıda rahatça artırabildiğinden istemediğin bi statının artmasını engelleyebilirsin.Herneyse Bucs un köşe tarafındaki 3 server line ın kesiştiği yere geldik.Arms lore kullanıyorsun ve statını alıyorsun sonra o çizgiden geçiyorsun aynı şekilde yine stat alıyorsun.Ondan sonra tekrar ilk aldığın tarafa geçiyorsun ve tekrar alıyorsun.Stat alamaz duruma gelince 3. server line ı kullanarak tekrar stat almaya başlarsın.Tahminen bir çizgiden ard arda 4-5 stat alabilirsin.[hline]huh Sardok ?
Sosyal ağlarda paylaş

anason bu server line geçerken takılan(1-2 sn) sora eğer +statın varsa eksiltip yeniden geldiği yermi?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...