Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osi de oynamak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saolsun anason osi acc almami sagladi..daha once uo oynadigimi sanarak ismini vermek istemedigim bi yerde oynuyodum.yeni acc alip oyuna girdigimde cok sasirdim bana yabanci gelen o kadar cok sey var di ki..(cift tarafli kilic tamelenmis dragonlar bocegin ustune binen insanlar dragon a binen birisi valorite order shield..)daha sayacagim baya sey var ama bunlar size yabanci degildir..keske daha once osi de oynama sansim olsaymis ilk oyuna girdigimde 10 dk baka kaldim monitore o muzik o ortam resmen buyuledi beni..mmo oynadim hic biri oyuna ilk girdigimde beni bu sekilde etkilemisti..
hll olsun bole bi oyun yapanlara ne diyim..

not: en kolay gelistirilebilen char hangisi?
Mesaj tarihi:
doğru söylüyo ya güzel bir bağlantı alacaksın ya da craft.. fakat tahminimce accountun 15 günlük.. sonrasında credit card ve aylık 12$ ödeme yapman gerekecek.. boşuna kasma eğer yapmayacaksan :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Mesaj tarihi:
direk bs aciyim dedim50 bs 50 mining baslangic yerini minoc sectim ama minoc da baslamadim yani sonuc ta uo hartasinin ayni olmasi lazim yani sonuc olarak basladigim yer minoc degildi :) minoc a nasi gidebilirim?
Mesaj tarihi:
sol alta doğru in moongate var ordan gidersin young lık geçince felucca ya da gidebilirsin[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
stat larını ayarlaman şu şekilde ;
her yarım saatde 1 stat alabiliyorsun normalde ama bu süre bu kadar kesin değil yani ara sıra 20 dakikada 1 de alabiliyorsun.Eğer 20 veya 30 dakika beklemek istemiyorsan server line denilen Uo auto map deki beyaz çizgini yanına gitmen lazım(ben tram bucs u tavsiye ederim çünki orada 3 tane var).artırmak istediğin statın oku yukarı baksın,diğer iki statın okuda kilitli veya aşağı bakar konumda olsun.Bunu niye yapıyoruz çünki Arms lore kullanacağız.Arms lore 3 statıda rahatça artırabildiğinden istemediğin bi statının artmasını engelleyebilirsin.Herneyse Bucs un köşe tarafındaki 3 server line ın kesiştiği yere geldik.Arms lore kullanıyorsun ve statını alıyorsun sonra o çizgiden geçiyorsun aynı şekilde yine stat alıyorsun.Ondan sonra tekrar ilk aldığın tarafa geçiyorsun ve tekrar alıyorsun.Stat alamaz duruma gelince 3. server line ı kullanarak tekrar stat almaya başlarsın.Tahminen bir çizgiden ard arda 4-5 stat alabilirsin.[hline]huh Sardok ?
Mesaj tarihi:
anason bu server line geçerken takılan(1-2 sn) sora eğer +statın varsa eksiltip yeniden geldiği yermi?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
  • Yeni Oluştur...