BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 merhaba arkadaşlar =) . aslında pek newbie sayılmamda :d oyuna gelip gelmeme arasındaydım ne yapsam diye düşünüyordum arkadaşlarda oyna dediler işte onlarla eğlenmek için girdim bende =) . olympia da lvl 41 shaman var (orc yada başka bir şey tam adını bilmiyorum knightta =p) bana lvl kasmada yardım edebilcek bir arkadaş var mı acaba =) . minnettar olurum valla =) . nick : system_0f_a_down (0f taki sıfır o deil =)) server : olympia yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 paticik in mmorpg bölümlerine katkıların cok fazla.. inşallah olimpia daki birileri yardım eder =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sen nciki deiş mr.metal flm yap yardım edeyim ben sana :) system 0f a down ii deil :d oyunda ulasıp yardım etmeye çalısırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yardım etmek isterdim ama sen orc' sun ben human .. parti yapamıyoruz anlayacağın ..inş. orc' arkadaşlardan birisi yardım eder .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sağolun okadar mmo dan sonra knighta döndümya hayırlısıı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bence kimse sana yardım etmesinde sende yine bırak bu salak oyunu bak ben bıraktım mutluyum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tmm bağre :( 960 buffunu ac 2 kisi dts yapalım..seni 50 yapim hızlıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hic bulasma derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yok bulaştım ben =p yardım gönüllülerei nicklerinide bıraksa ya =( daha kimse ulaşmadı bana =( olmpia 1 deeyim hep =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arkadslar 42 oldum :)) artık bi el atarsınız nick im system_0f_a_down (0f daki sifir):)) yukarda söledim ama yine söleyim olyipia 1 yardımlarınızı bekleiomm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yeni nick : bellow direk :p olympia 1 serverındayım lvl 27 warrior kimse yardım etmiycek sanırım ama ben yazayım belki bi gönüllü çıkar =) yardım lvl yardımı =p hayrına :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bellow sen yüzlerce oyun bulmuş adamsın ne işin var ko da krize girersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadaşlar gelmemi istedi :p warrior lazımmış kıramadım onları =) adamlar lvl 45 filan yetişcem onlara :p ehehe yoksa amacım yok başka =) l2 ye geçicem yakında zaten amacım ko ya girip bunları l2 ye çekmek =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bi yardım eden çıkmadı :p kendim kasıyorumda zormuş lvl 45 olsam kolayda olamıyorum 31 oldum anca :d ühüü biri olimpiya 1 de şu orc a yardım etsin nick : bellow server olimpia sadece lvl kastırma yardımı lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 çarın normal priest değilse raon /doda camp skeleton knightlarda kas 1 gunde 42 lvl oldum ben orda sabır ve manaya bakıyor x) [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 20:51 tarihinde, New tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 warriorsan sana tavsiem pro olup zombilerde takıl bi sure :) olympiayi ßirakali cok oluor ama human olsaydin yine yardimci olabilirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 up ! nick bellow server : olimpia :p hala lvl 31 :d party e alıp atıyorlar biri 45 yapsın allah aşkına ya ağlıycam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yuh diyorum size olimpiada olupta orc olan hic kimse yokmu yani ? ..ya ben yardımcı olmak istiyorumda orc' sun olmuyor ; ( ... benim bildiğim kenjuro_ bide necrozan vardı galiba pati'ye takilan .. onlarda cok yogunlar demekki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 benim şansıma işte =)( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben lvl 63 yaptıım charı sattım ama bi char var ark ın onunla bugün pm attım ama bellow a deil öbür prieste ben bellow demişsin mümkünse senin nickin bumuydu die bi nick söyleme çekemeyenler varda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 akşama sana gene pm atcam cz de beraber apos troll falan kasarız yada ikimiz deru döneris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 biliyorum =) ben o priestin başındaydım o sırada :p ama asıl nick bellow =) girsem şimdi bi bakabilirmisin :d o1 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 edik [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 16:26 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 nick : bellow server : olympia 1 şu an oyundayım yardım edicek biri var mı lvl kasarken =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 l_rememberme_l nickim akşamlari 18 den sonra gireryim oyuna genellikle o2 veya o3 ' te olurum. o1 e ayda biurarrim. :d görürseniz pm atin kasayim. ßu arada orc(karus) um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar