FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 diabolik ;koyduğum resim fire clanın kolu yandıgı zamanlardandır yani baya bi eski...peki o zaman kim oynuyodu o charla sana sorarım o.o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 jestergod pati § 20 şubat 2006, pazartesi - 20:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- diabolik, sen onu savunmaya devam et, bi gün haline acıyıp bi kere verir belki :) -------------------------------------------------------------------------------- bu nasil 1 cahilliktir ... forum yoneticileri nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ahlaksızım ben, terbiesizin önde gideniyim. yinede oyundan hatun kaldırmaya çalı$mak gibi ilginç atraksiyonlara girmicek kadar duyarlı bir türk erkegiyim :) 15 ya$ında bi veledin kucagına dü$meyesin sakın? dikkatli olasın sayın diabolik. zoruna gitti sanırım ehi ehi bi bardak soguk su seni kendine getirir sanırım ;) sinirlenme bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 diabolik senin oyundaki nick ney aress yeni basladın heralde arzuyu savunma bosuna aressdeki onun herkez ne oldugunu iyi bilir 70 lvl presiti alan kişiye git sor nabmıs charı almak için ne karektersizlikler yapmıs sonra burda gel onu savun oyundaki nick soyle bu arada ??????? onun clanını bende girmistim 2 hafta falan kaldım onun nasıl biri oldugunu cok iyi biliyom butun aress de biliyo... bu arada sen demissin sizden daha akıllı daha yetenekli sen o kus kadar beyninle millete nasıl sizden daha akıllı becerikli diyosun kimi ne kadar tanıyon su oyundaki nick soyle sende seninde kim oldugunu bilelim.... bu arada diger arkadasların dedigi seylere bisey demem ben karısmamda o tur seyler soylememde ben tartısma konusu actım tartısırım onun kızlıgını falan burdan laf soylemem delikanlı adamada yakısmaz o tur laflar zaten..... [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 03:33 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 İnanmıyorum o gerizekalı gene mi KE'ye döndü.. Geçen gün Jade ile konuştum 70 priest'i geri almaya çalışmış biff le felan konuşup onun kadar şahsiyetsiz ve şerefsiz bi insan yok ya.. Hem charı satıyosun hemde geri almaya çaluışıyorsun nasıl bir insansın sen ya.. Allah'tan Jade erken uyandı da charı kaptırmadı bu gerizekalıya... Arzu şapşal şempanze derler ya onun gibi bişey... Macro ile lvl kastını herkes biliyo Arzu'nun Arcangel ile birlikte 65-70 arasını oto buff oto heal'i açık bıraktı yattı ve Arcangel kastı arzu oturdu.. Bu kızın1i deil MaLın1i.... 4x4 nicki uymuş sana aslında ne de olsa 4 taraflısın :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 :d :d suan charı alan insan kişilikli oldugundan konusmuyo bisey soylemiyo ama olayı bilen o kadar cok insan varkı tmm oyunuda gectik sahtecilikde var bunda oyunda anlıyoz program cart curt kullandıgınıda herkez biliyo bari real hayatta sahtekar olmasa ama artık onun içinde var bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 diabolik sana sadece şunu sölicem.. arzu sana veriyo mu ? o_o ne biliym çok savunuyosun da ondan sordum yani kesin veriyodur 2. bi seçenek 1.dereceden pis bir yalakasın... konu kapanmıştır salla endless biz sabahlarıs raven harpy'lerde lvl kasmak için günde %10 nasıl yaparıs die düşünürken o şahsiyetsiz insan (arzu) aç oto minor oto buff.. yat uyu sabah bi kalk 70 olmuşum o_o... Jade'ye de bok atmaktan vazgeç eğer o insan da o programları kullansaydı o Arzu'dan önce 70 olurdu.. Ama o öle bi insan deil charı 2 kişi kasıyo ama sonuçta macro deil alınteri bundan sizin gibi EZİKLER ne anlar ? Benim charımı da bazen 2 kişi kasıyoruz ama emek veriyoruz biz başında durup skill vuruyoruz attack yapıyoruz macro açıp da uyumadı... Önce EZİKLİK dönemini atlat sonra gel konuş bb [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 08:54 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 diabolik, sen onu savunmaya devam et, bi gün haline acıyıp bi kere verir belki :) jestergod allah cezni vermesin:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Yok abi ben sölüyorum kesin Arzu buna veriyo kesin yani ... ARzu daha saygılı arzu daha akıllı arzu daha bilmem ne... Arzu = MaLIn1i [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:32 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 lvl 63 ve 61 lvl den sonra %10 alabilmek için 10 saat durman lazım ortalama pc basında ki bunu soyle yapıyo pc acık tutuyo ama kendi yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Ya kaç kez yakalamışlar bunu ya ben bile yakaladım endless... Ya sölermisiniz bi priest hem buff atıp aynı anda nasıl heal basar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 1-2 kere buna pm atıyorum cvp yok 1.5 saat falan geciyo cvp geliyo dısarı cıkmıstım yeni geldim diyo ki o arada heal ve buff veriyo warrior ismini hatırlamıyorum ama 70 lvl oldu oda dısarı cıkarken bile buff heal veriyo charlarda yapay zeka varda bizmi bilmiyoz ki cz de onla cok parti yaptım kac işi birden yaptıgını ben bile sayamıyodum 9999 tane parmak olsa yine yapamaz :d [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:37 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 oyuna gıremiom bakim dedim neler oluor bıtıor..tartıstıgımız seye bak..su serverde 2-3 ay oldu oynayalı anam agladı 61 yaptim...o kadar lvl 70 adam gordum de bı tartısılan bu arzu !!!ilginctir ayrıca serverde tek sevmedıgım kısıde budur kendını begenmısın bırı baska bıse degıl...bnden akıllı bnden terbıyelı bnden bılmem ne olması lvl 70 olması ıle mı alakalı hem unı hem oyun derken gozler 10 numara oldu el alemın nası kastıgı ortada bızde salo gıbı sabahlıyıp duruoz...nese bn oyundan zevkı bole alıyorum..bu ınsan ıcın ne tartısmaya nede savunmaya gerek vardır...her koyun kendı bacagından asılır nese herkese ii oyunlar...(bi girebilsem :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Endless warriorun ismini de sölim sana :Arcangel: olmasın o warrior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evt oydu sanırım bunun clanında gelmisti g1 olmustu bunlar sonra ....:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Sonra bi havalara girmişti maLIn1i hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 şimdi asisan kasıyo daha rahat kullanır programlarını :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 k1z1n1i paylaşılamaz k1z1n1i ne ulaşılamaz vs. vs. xd hepsini hatırlamıyorum bu sözleri hatırlayan varmı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kullanır nede olsa bizden daha akilli :pp aman nese bırakin ya bosverın ısımıze gucumuze bakalım dıcemde oyuna gıremımıommm :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 :d :d :d o sozleri biri krallık secimleri vardı bu charı satmadan once copy+paste yapmıs surekli yazıyodu buda f9devile laf sallıyodu unutmuyom hiç burdan hatta ben hitim demisti onuda unutmadım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ahahaha hatırladım k1z1n1i hit yapalım diye dalga geçiyoduk xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kizin1i paylaşılamaz tasvir edilemez nitelendirilemezdir.. kizin1i ile sonsuzluğa adım atın kizin1i marketler bakkallarda gazete bayilerinde asdjfksadjflkjsadfsda xd durum : i'm return el morad [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 10:49 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 zuhahahahahah koptum ya bakkalarda marketlerde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 k1z1nli sinemalarda zuahah :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar