nocom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 150 np, delvl, lobo pendant. helal olsun telekom. ne np de nede pendantta gözüm yoktu. ama lvlimden ne istedin. fak yu telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 me2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 lvl 66 %77 den 71 e düştüm bu gece .sırf zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 cok koydu bu olay bana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 al işte oyuna girdim we anında dc.cyedim. yeter ule bu ne a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu siteye mod lazım yoksa gitcek site elden :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben umidi kestim yatiorum good nite pati yada good mornin' mi herneyse iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bb ben yatmicam uykum kaçtı sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben beklıycem az. humanlar benı kovalıodu we kesın kestıler sanırım. yaw 5-6 sanıye oyunda kaldım. yine sinir etmeye yetti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gene dc:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 fiberoptic kablolar telekoma girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 "fiberoptic kablolar telekoma girsin." lol^2 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yaw msne bişi olmuyoo nete de sorun ko da galiba fakiim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 girsin abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya bu ne 5 dakka oyun gir onra dc ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu adsl bana fatura göndercek şimdi ödemicem dei dava açıcam yanında kahvedesölerim artık e kçatı bana gold pre :(( böle giderse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 n00bs telekom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 telekom daha master olamamis..biz ondan 70 lvl skili beklioruz ... o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 rezillik yeter artik ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 tarih 20 şubat .... we bugun 4 nisan xD aradan 1,5 ay geçmesine rağmen hiç bişi değişmemiş. bırakın avrupayı yanımızdaki nahçıvanda boyle bişi olsa coktan o kurum gorevden alınmıstı ama bızde ses cıkartan yok :D yanlıs hatırlamıosam belcıkada ki bir özel kurulusun sagladıgı paket şöyle : 40 ytl civarı bir ücretle sınırsız net (8 mb sanırım hızı) yurt içi sınırsız konusma we paralı tv kanallarını ücretsiz izleme imkanı Türkiyede ise paranla rezil olmaya dewam :=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 vay be ben belçikaya gidiom 8Mbit bağlantı ha o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Arkadaşlar buraya yazana kadar telekomu arayın hızlansın çalışmaları. Ne alaka demeyin. Ufak bi olay. Bundan1 hafta felan önce akşam internetim gitti. Bilgisayarla biraz uğraştıkdan sonra sorunun burdan olmadığını anlayıp telefona doğru gittim. Kablolarına baktım bir sorun yok. Sonra, Telefonu kaldırdım ses yok!. Neyse biraz bekledikten sonra gelmeyeceğini anladım. Komşuya sordum. Onlarında telefonu yok. Alt komşununda yok. Herneyse, mesai saatlerinin bitmesine doğru bir korku yaşamaya başladım. Komşulara tekrar sordum. Alt komşununki geldi. Sonra yan komşununki geldi (5 dakika sonra ). Sırayla geldi herkezinki. Tam benimkide gelecek diye düşünürken gelmedi. Mesai saati bitmişti. Telekomu aradım ve anladımki. Mesai saati bitmiş adamlar benim telefonumu bağlamamış. Kocaa caddede ben kaldım. Sonra aradım. Unutulmuş felan dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 lag sıkıcı olmaya basladı offffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar