Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 buluruz birini :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 amare, brad miller, memo daha bi dünya alternatifi var yani yao çok iyi bir insan olabilir ama iyi bir oyuncu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yazdığın adamlarında yao'dan çok fazla farkları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oha.. yapma ya amare diyorum lol. yao yanından gecemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Her allstar oyuncusunun yetenekli olması beklenmesin bunun yanında Yao son dönemde kendisini çok geliştirdi nitekim allstar maçında da iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya bir insan o boyla 20 dakika boyunca bir rebound bile alamaz mı ya ? all-star haftasonundan önceki son maçtaydı unuttum houston ile kim yapıyordu ama yao'nun o boy ile performansı işte. hatta nba stüdyo'da bunun geyiği dönmüştü.oraya saksı koysak daha çok rebound alırdı diye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 brad miller? memo? lol. amare belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 camby , brand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 camby sakatti. brand pivot mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hmm camby'yi bilmiyordum. brand'de aklıma öylesine geldi :) dalembert diyeceğim banlanacağım burada :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 brad miller 2 kez al-star oldu zaten ama mental olarak bir pivot değil bence tam olarak..keza camby sonuna kadar all-star'ı hakeder deniliyor ama tam olarak yao'dan bir üstünlüğünü görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben son kez yao'ya kafam girsin deyip işin içinden cıkıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 brand pivot yedeklerdeydi zaten. memo lol diyosun ama memo yao'dan cok daha fazla dd yapmış ve daha iyi sayı ve rebound ortalaması yakalamış durumda. yao çinli olmasa o gelen oyların 10'da biri gelmezdi yao'ya. hadi hepsini geçtim adam geldiğinden beri ilk sırada seçiliyor bundan da mı şüphe edinmiyosunuz anlamıyorum ki. yani batıdaki tüm pivotları toplasan yao'dan daha cok yakışır bi allstar maçına nesini savunuyosunuz anlamadım bi halt yediği yok boyu uzun diye kolay sayı buluyo. ee o boyda biri aptal olmadıktan sonra o sayıları da atar zaten. eleman kobe'den bile daha fazla oy alıyo ama bunun çinlilerle alakası yok diyosunuz e yuh artık. tamam sevilen bi oyuncu olabilir ama allstarda oynayacak adam değil yao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zaten kobe'den fazla oy alması çin'lilerden gelen oyların onu şeçtiğini belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yao'ya oy aticam seneye =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aday olmasın yao :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yao mvp olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 babayı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar