Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

all star maçı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de uyuz oldum lebron'a. cok cakallık yaptı ilk yarı hiç kimseyi görmedi ve dışardan sutlarla önce altyapıyı olusturdu sayı bakımından. ikinci yarıda da normal allstar macına yakısır gibi oynadı ve işi garantiledi ki buna ragmen batı kazanabilirdi. ben de ai fanı olmama ragmen batının kazanmasını istedim çünkü tmac için cok güzel bir jest olabilirdi. lebron etik olmayan bir davranış ile mvp oldu, yakısmadı :)

shaq herzamanki gibi yine bombaydı. hele yao'nun bacaklarının arasından attığı pas süperdi. yine en çok eglenen ve eglendiren shaqtı bu gece.

vince carter cok az süre aldı. aldığı süre içerisinde de cok top gecmedi eline ama iki kez smaç kacırdı. macın son saniyesinde iverson'ın panyadan verdiği topu kesinlikle bitirmeliydi ama cok zor bişey denedi. havada yakaladıgı topu ters basmaya calıstı keske bitirebilseydi.

bi de dogu kocu detroit'in kocu olunca iş iyice bok oldu zaten 4 tane kendi oyuncusunu aldı yedek takıma. billups ve bigben neyse de rasheed ve rip'in orda ne işi var.

genel olarak bence allstara yakısır bir mac olmadı. yani görsel acıdan hiçbirşey yoktu nerdeyse, ne biçim şov maçı lan bu diyesim geldi yer yer. vince carter istediğimiz gibi olmayınca, ai süfer paslat atmayınca, jason kidd olmayınca olmuyor demekki.
Mesaj tarihi:
harcadılar resmen t-mac'i. lebron haketmediği bir ödül aldı. illede kazanan takımın oyuncularından biri mvp olacak diye birşey yok ki. adam 36 sayı atmış diğer tarafta daha ne yapsın. bide kendi seyircisi önünde.
Mesaj tarihi:
toggie tam yazacaklarımı yazmışsın :d

gönüllerin mvp ödülü olsa da keşke shaq'a verilse :d shaq olduğu sürece all-star izlenebilir oluyor artık.

batı karması çok iyi başladı ama çok kötü bitirdi.pau gasol gerçekten çok kötüydü yazık oldu adama all-star gecesi kulak iltihabi :( .batı genel olarak iyiydi kobe hiç kasmadı.kobe oynadığı anlar da bile göz dağı vermişken daha uzun süre oynasaydı eminim doğu fark yerdi.

ilk periyot da dedim nash mvp'yı alacak o kadar güzel oynayan bir adam tabii alırdı ama o oyun o periyotta kaldı malesef.

lebron mvp'yi bana göre hak etmiyordu.ikinci devre çoştu ama ilk yarıdaki o bencil oyunu zaten mvp adaylığını sildirirdi.doğu'nun 21 sayı geriye düşmesinde büyük pay bence lebron'a aitti ama farkı kapatıp öne geçmesinde de büyük pay lebron'daydı.wade bir harikaydı tabii onu unutmayalım :d

sonrasında billups şahaneydi bunu yazmadan edemeyeceğim.sahadaki en iyi detroit'liydi ve bana göre detroit'den tek hak eden billups'd.

genel olarak güzeldi ama rookie - sophomores daha heyecanlıydı :d

edit: mille ben sana konu açma demiyorum , konu açarken eski konulara bak diyiyorum.en üstte nba all-star'la ilgili 5 konu var ve sorduğun tüm sorular orada zaten mevcuttur.neyse all_star tartışması olsun bu konu da :d

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 11:39 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lebron sadece kendi şahsi yeteneklerini sergiledi kendide söledi.ödülü istiyordu.bişey istiyince alırm dedi.şut yüzdesi çok iiidi farkı kapanmasında büyük rol oynadı.batı kazansaydı t-mac e verirleri.tüm batı ona çalıştı.sonuç 0.lebronun ferdi westi yendi.kıl oluncak bişey yok adamın oyun tarzıda bu ztn clevelndda fln sırtlamaya alışık burdada sırtladı.ha mpv olmak için uraşmadı değil,çünkü istiyordu.güzel maç oldu.doğuda billups iyidi bosh iyidi AI çok kötü başladı sonra toparladı hafif.The Truthtta iyi oynadı.Detroit 4lüsünün yanında.

Güzel Maç oldu hakeden kazandı.
Mesaj tarihi:
@rush:
sonuç nasıl 0 anlayamadım 2 sayı farkla kazandı doğu maçı sadece;ki t-mac cok ıyı oynadı şut yüzdesi oldukça iyiydi.
lebron clevand'ı sırtlamaya alışkın olabılır,all-star maçına çıkan çoğu oyuncu takımını sırtlıyor zaten;dolayısıyla onlar da alışkın sırtlama olayına.bu yuzden maalesef kıl olunacak bır sey var o da ilk yarıdakı inanılmaz bencıl oyunu.tamam ıyı oynadı ona lafım yok fakat takım maçtan koptu onun yuzunden.2. yarı gercek bır yıldız gıbı oynamaya basladı o da takımda coştu sonuctada macı aldılar...
Mesaj tarihi:
t-mac'in maç boyunca kaç şut kullandığına dikkatinizi çekerim yalnız..lebron'un topu pota altından alıp rakip potaya sürüp 3'lük denemesi bana tv'yi kapattırdı ve izlemedim 2. yarıyı...bu arada arenas yine hayal kırıklığı en az süreyi aldı 9 dk. falan ve sadece 1 sayı 1 asist ile oynayarak,skorer kimliğini zedeledi..gasol 'da sayı atmadı gerçi ama deli gibi rebound aldı 12 olması lazım..
Mesaj tarihi:
koçlar seçiyor ama tüm ligin koçları seçiyor.detroitin koçunun kendi tercihi değildi.diğer koçlar oy verdi.kendi oyuncularına zaten veremiyor.

bu arada bir ara arkadan imperial march çaldı maç sırasında fark ettiniz mi?

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:50 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
okuyamadin herhalde toggie...

ilk besi insanlar oylariyla belirliyor. ama yedekleri `koclar` oylarla belirliyor. ve kendi oyuncuna oy veremiyorsun. yani saunders rasheed'e oy veremiyor. got it?
Mesaj tarihi:
kesinlikle sinirlerimi bozdu lebron...tamam yeteneklisindirde orda sana kadar kaç adam war..al topu hücuma gel kimseye bakmadan 3lük...1 diil 2 diil 7836454 kere yaptı herif..bide mvp seçtiler..bence gasol un hakkıydı :)
  • Yeni Oluştur...