demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 harbi endless sen paper halinle nası kitliyon adamı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 abdallah idolümsünxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yaw zaten konuya adam gibi yaklasmak olmuyo patide artık saka yapmak en iyisi yoksa agalar cogalıyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 abdullah charını al gel a1 arenaya istersen varsa tabi .... benim zaten saka yaptıgımı anlıyamıyosan sana ne diyem daha o warrior ile 2-3 kere karsılastım oda hep troll spotunda ex kasarken yoksa saka yaptıgımı anlayamıyosan aga ne diyem sana .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 *çıldırır,kaçar*.. ahanda konunun özü :d konu löl ü 1 sağ altta program var konu löl ü 2 aga giller 3 stafla kitlerim fena yaparım warrior mu getir kitlim :d 4.. kaçan trimo ii geceler all :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 öeh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aga gitme clan pls :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 *! kendi hic bisi yapmamis gibi* konu civimis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 i love you good night all.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 arkadaş 4k damage almış neyden olabilir diye başlık açmış burda gm yok gercekten de yok yani ha birzamnlar ko dan ke gecicegi zaman cz de bowl da gökten nova yagıyodu ben yaklaştıgımda direk yatıyordum ben hariç çok kişi daha dorusu herkes 1 kişide o novaların içinde ok satıyordu sende de böle bişimi oldu =) bu paticik cidden çekilmez eskiden oyunda iken bile patideydim şimdi ise günde 1 giriyorum bozuldu burası bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 cursed noob insan msn baksana sen :d dedim forumtr noob genclik geldi paticik bitti :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 birde senin takılar felan itemler +2 +3 sheller felanda +8 +9 felanmı ? hp skill felan kapatıgına göre öyle gözüküyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 beyler su an oyuna girebilen warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben a1 de geziyom oyunda sorun yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bende oyuna giremiom ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 upgrade etmio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 pfff dc :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bi dene sen girebilirsen ben bu pc yi camdan asagı atıcam:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 girdim valla :p sen pc reset at modemin fisini cıkart tak duzelir suan a3 deyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tamam saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 söylenenlere göre bu hafta sonu çanakkale deki fiberoptik kablolarda bakım işlemi yapılacakmış.ama bunun doğruluğunu teyit etmiş değilim ki bu bir mühendis arkadaşımın aktardığı bir bilgiydi.biraz beklemekte fayda var gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 saolun ben oyuna girmek üzereyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 lesath dan zarardasin ama paradan kardasin gibi negatif mis simdi pozitif olmustur :/ yada kapatma isi yari kalmistir... [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 07:05 tarihinde, GENCOSMANX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gm yok burda. gfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 "gm yok burda. gfsdf" sizcede bu cümle sıkıcı olmadımı :d k güldük eğlendik gm de yok burda miss işde :d gündeme getirion e nie auhauhdha şakacı seni ıuehekje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar