TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aha bu resim http://img96.imageshack.us/img96/9844/weloveugm4kq.jpg kesilen boss leseath kalan hp 4k küsür item i alıosun para - yazıo ve bi anda 4k küsür dmg yiyosun.. bakınıon etrafa 1şi görünmüo alla alla diip press k yapıosun 2-3 dk içinde restart gelio ardından leseath in silinmiş veya rollback fakat o dmg nerden gelio ?* bazı hurafelere göre gm ler görünmez geziomuş eh ii k de kardeşim leseath i kesmişiz ne die press k e zorluosun ?* amaç ne hadi gm işi deilse okadar dmg nasıl oluo... ?? [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 23:19 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gm arıyosan yok burda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 endless_night löl sün.. arkadaşım post da yöneltilen konu ile ilgili 1şi yazsan şaşardım zaten.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 adam hakli burda gm filam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 marl0_on löl^2 la olm alla alla ?? :d gm burdamı die soru varmı orda?? bu olay ne olabilir merak ettiğim bu 4150 dmg nasıl olduğu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bugdur bug :d savasta bisey vardı ismi belli olmayan ona vurunca ex gidiyodu sonra noticede bug oldu diyody bugdur bug :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 herşeyimizi kapayalım. skill barlar. hpler manalar. en güzeli böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 simdi farketttimde rogue da 4 k kusur hp yi nasil yaptin biraz fazla gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 pff :d resim benim charın deil.. ne garip şeylere takılıonus.. blinc sanane kardeş kaşıntınmı var istersem charıda kaparım ? imalat malzemesi moduna girdin gene zzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 birazcık warrior a benzio marlon xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 resme bakmadim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kapa ben kapamamı dedim? türkçen varsa ona göre oku. kapayalım ne güzel dedim. terbiyeni takın öyle konuş. bunu öğren!!! ben kimseye hakaret etmeden konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 marlo_on burda bana bi rogue gösterirmisin ?? ben bulamadımda benim gördügüm yere 2 80 uzanmış bi wırwır ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yok gene kilitli olan 1 konuda yazmışın 1şilerde ordan tüy kapmıştım netekim.. herneyse senle herhangi 1 dilaog um olmucak kerestemi odundan odunmu keresteden konusundan sonra pek konuşmucam aklıma gelince gülüom... her neyse bu resimle ilgili 1 fikri olan varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kedidir kedi diyip konuyu kapatalim (deli arkadasim resme bakmadim dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kapanmayan sadece scrolllar kalmıs :d deli_weli sen sakamısın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben bu forumu polemik yaratma konusunda 1 numara secerim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sen yenimi seciyon ben sectim bile boyle degildide noob forumtr gencligi geldi boyle oldu mod olmayanca uctu gitti forum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ole deme aga forum tr gibisi yok aga clan pls ? ayzgfyagfsdfajsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aga sen turkmusun adsadasdasdasd :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 forumtr ın bulaştığı heryerin poku çıkar 2kere2 forumtr bu aga lafıda onlardan çıktı zati herneyse :) konu hakkında 4150 dmg nasıl oldu ? bu bence gm in bize olan sevecenliğinin göstergesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 end kanka almışsın yine ipleri eline xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yanindaki dk ters tarafindan spawn olmus olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 cok pis ipleri alırım aga sen clandasın clan pls demis aga :d msn gel len :p o damage dedigim gibi bug yada gmnin sizle kafa bulması .d [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 23:49 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 agalara gel emi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar