Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

we love u "gm" ( anladın sen anladın)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aha bu resim

http://img96.imageshack.us/img96/9844/weloveugm4kq.jpg

kesilen boss leseath kalan hp 4k küsür item i alıosun para - yazıo ve bi anda 4k küsür dmg yiyosun.. bakınıon etrafa 1şi görünmüo alla alla diip press k yapıosun 2-3 dk içinde restart gelio ardından leseath in silinmiş veya rollback fakat o dmg nerden gelio ?*
bazı hurafelere göre gm ler görünmez geziomuş eh ii k de kardeşim leseath i kesmişiz ne die press k e zorluosun ?* amaç ne hadi gm işi deilse okadar dmg nasıl oluo... ??

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 23:19 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
pff :d resim benim charın deil.. ne garip şeylere takılıonus..
blinc sanane kardeş kaşıntınmı var istersem charıda kaparım ?
imalat malzemesi moduna girdin gene
zzzz
Mesaj tarihi:
kapa ben kapamamı dedim? türkçen varsa ona göre oku. kapayalım ne güzel dedim. terbiyeni takın öyle konuş. bunu öğren!!! ben kimseye hakaret etmeden konuşuyorum.
Mesaj tarihi:
yok gene kilitli olan 1 konuda yazmışın 1şilerde ordan tüy kapmıştım netekim.. herneyse senle herhangi 1 dilaog um olmucak kerestemi odundan odunmu keresteden konusundan sonra pek konuşmucam aklıma gelince gülüom...

her neyse bu resimle ilgili 1 fikri olan varmı ??
Mesaj tarihi:
forumtr ın bulaştığı heryerin poku çıkar 2kere2 forumtr
bu aga lafıda onlardan çıktı zati herneyse :)
konu hakkında 4150 dmg nasıl oldu ? bu bence gm in bize olan sevecenliğinin göstergesi
Mesaj tarihi:
cok pis ipleri alırım aga sen clandasın clan pls demis aga :d
msn gel len :p

o damage dedigim gibi bug yada gmnin sizle kafa bulması .d

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 23:49 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...