Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 çöl gibisin geceleri dondurucu soğuk gündüzleri kavurucu sıcak sen gece ben gündüz beni içine hapsetmeye çalışan çölsün sen senin gibi olmamı bekleyen oysa ben dört mevsimi yaşadım aynı anda sense bunlardan yoksun kalarak çölün sonsuzluğunda bir kum taneciği gibi küçücük suya hasret kaldın. ------------------------- kuzenimin şiiriymiş az önce okudu çok beğendim paylaşıyım dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 anlam güzel ama uyum yok ,bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 daha iyisi mümkündür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ismi kadar kuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bence gayet güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar