ratrex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 su zg questtinin nasıl yapıldıgını bilen varmı o kadar ugrastım yapamadım bir turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Coinleri verdiğin adamın arkasında kare şeklinde bir kalıntı var. Oranın içine girip, Bijoulara sağ tıkla. "Destroy Bijou" bu şekilde yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 denemistim onu hemen arkada ufak bi tapınak var onun icinde tablet var o tablet e kac kere denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Tablet ile alakan yok. O tapınağa gir, inventory'ni aç ve Bijoulara sağ tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 zg den dusen bujou leri mi kac tane gerekiyor o bujoulerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 her seferinde 1 tane gereekiyor. tabletin önüne girip sağ tık bijou yapıyosun, 75 rep ve honor token veriyo. honor tokeni kullanınca da 50 rep veryo. ilk kez questi yapıyosan toplam 325 civarı rep alıyosun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar