TilkiAndre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ipod shuffle alcamda ipod.com dan baktım 99$ teknosada çok pahalı ipod.comdan sipariş etsem gelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hiç etmedim ama gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 türkiyeye yollamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 avrupadan geldiği için bize avro oluyo dolar olarak gelmiyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ipod nano al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arkadaş ipod.com dan buradaki kredi kartıyla sipariş edip, amerikadaki arkadaşına kargolansın istemiş. parayı çekmişler sonra olmaz demişler falan. parayı geri almak için uğraşıyordu en son :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 oha saçmalık, sallıyorum kafadan amerikadaki arkadaşıma kalmaya gittim, türkiye kredi kartım ile alışveriş yapıcam netten, oraya isticem ve gelmicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet kabul etmiyorlar onu. kredi kartındaki adres ile kargolanmasını istedigin adresin birbirini tutması gerekiyor. ben direk amerikadaki arkada$ımın kredi kartından aldırmak zorunda kaldım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar