TilkiAndre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ipod shuffle alcamda ipod.com dan baktım 99$ teknosada çok pahalı ipod.comdan sipariş etsem gelir mi
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 avrupadan geldiği için bize avro oluyo dolar olarak gelmiyo sanırım.
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arkadaş ipod.com dan buradaki kredi kartıyla sipariş edip, amerikadaki arkadaşına kargolansın istemiş. parayı çekmişler sonra olmaz demişler falan. parayı geri almak için uğraşıyordu en son :)
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 oha saçmalık, sallıyorum kafadan amerikadaki arkadaşıma kalmaya gittim, türkiye kredi kartım ile alışveriş yapıcam netten, oraya isticem ve gelmicek?
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet kabul etmiyorlar onu. kredi kartındaki adres ile kargolanmasını istedigin adresin birbirini tutması gerekiyor. ben direk amerikadaki arkada$ımın kredi kartından aldırmak zorunda kaldım o yüzden.
Öne çıkan mesajlar