Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şans nedir?var mıdır?mesela sayısalda 5 bilmek şans mıdır değil midir?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

mesela sayısalda 5 bilmek şans mıdır değil midir?
5 bildiniz ve 1.500 ytl kazandınız! ne kadar güzel. ama diğer yandan 6 bilemeyip yarım milyonu kaçırdınız...
şanslımısınız yoksa değilmisiniz?

poker oynuyoruz.eller dağıtıldı.aa bi baktınız kare as var! ne kadar şanslısınız ya! eller açılıyor rakipte royal floş... :(
kare as geldiğinde şanslıydınız :/

araba almaya gittiniz. bayiideki adam dediki bu renkten türkiyede 1 tane var.oda size nasip oldu..çok beğendiniz.şansa bak! 5dk sonra içeri giren çiftin gözüde o arabadaymış ama satıcı onları satıldı diyerek geri çevirdi.ne kadar şanssızlar :( zonta z marka otomobille evinize geldiniz.1 hafta rüyada gibi kullandınız.pazar gazetenizi okurken bir baktınız ki "yeni zonta z " haberi.
hemde sizin aldığınız fiyata! biranda kendinizi şansız hissettiniz :( keşke 1 hafta bekleseydim dediniz... :/

şans nedir?böyle bişey var mıdır?şansın tarihi nedir?ilk şanslı insan kimdir?ilk şansız insan kimdir?hayvan şansı ya da eşşek şansı var mıdır?sen şanslıysan ben şansız mıyım?bugun şanslıysam yarın şanssız olabilir miyim?her zaman şanslı olmak diye bişey var mıdır?her şans aslında bir şanssızlık olabilir mi?şansızlık tabir ettiğimiz durumlar gerçekte şans olabilir mi?şans insanın kendine yakışanı giymesi midir?şans kedi midir?
...

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 21:07 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şans diye bir şey yoktur aynı zamanda tesadüf diyede herşey bizim hareketlerimize bağlıdır sonuçta bizdn çıkan bişeydir bilerek veya bilmeyerek...

edik:en azından ben böyle düşünüorm

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 22:02 tarihinde, 10ur tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bardağın yarısı bos mu dolu olayı vardır. dolu tarafından bakmak lazımdır. bu olayda da sanırım şanslı oldugumuzu düşünmek gerekir. ama bence şans diye birşey çoğu zaman yoktur. tamam piyango cekersin, loto oynarsın şanstır bu. ama mesela futbolda top hiç olmayacak şekilde de kaleye girse gol goldür, bunun şansı olmaz. şansı insan kendi yaratır falan fişman çok uzattım.
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyden mutlu olmayı bilmektir bence şans ben şanslıyım mesela çünkü mutluyum.
konuyu açan arkadaş gibi düşünürsek aslında kimse şanslı olmaz öyle bir konumda insanın aslında nasıl aç gözlü olduğu ortaya çıkar her zman fazlasını isteriz çünkü arabayı almışsın tamam çok güzel bir araba iyi fiyat o an mutlusun peki neden daha sorna mutsuz olasınki sen zaten o zman daha iyi bir fiyata almışsın... Bana görede böyle her zman mutlu olmayı bilmek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...