Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 mesela sayısalda 5 bilmek şans mıdır değil midir? 5 bildiniz ve 1.500 ytl kazandınız! ne kadar güzel. ama diğer yandan 6 bilemeyip yarım milyonu kaçırdınız... şanslımısınız yoksa değilmisiniz? poker oynuyoruz.eller dağıtıldı.aa bi baktınız kare as var! ne kadar şanslısınız ya! eller açılıyor rakipte royal floş... :( kare as geldiğinde şanslıydınız :/ araba almaya gittiniz. bayiideki adam dediki bu renkten türkiyede 1 tane var.oda size nasip oldu..çok beğendiniz.şansa bak! 5dk sonra içeri giren çiftin gözüde o arabadaymış ama satıcı onları satıldı diyerek geri çevirdi.ne kadar şanssızlar :( zonta z marka otomobille evinize geldiniz.1 hafta rüyada gibi kullandınız.pazar gazetenizi okurken bir baktınız ki "yeni zonta z " haberi. hemde sizin aldığınız fiyata! biranda kendinizi şansız hissettiniz :( keşke 1 hafta bekleseydim dediniz... :/ şans nedir?böyle bişey var mıdır?şansın tarihi nedir?ilk şanslı insan kimdir?ilk şansız insan kimdir?hayvan şansı ya da eşşek şansı var mıdır?sen şanslıysan ben şansız mıyım?bugun şanslıysam yarın şanssız olabilir miyim?her zaman şanslı olmak diye bişey var mıdır?her şans aslında bir şanssızlık olabilir mi?şansızlık tabir ettiğimiz durumlar gerçekte şans olabilir mi?şans insanın kendine yakışanı giymesi midir?şans kedi midir? ... [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 21:07 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 All relative. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 pardonda kimisinin dtünden şans akıyor kimisi ise çok şanssızdır. mesela ben, çok şanssız bi insanımdır hep kaybeden taraf olmuşumdur. böyle şansımın güzel gittiğini göremedim. şans diye birşey varmı yok bilmiyorum, yoksada kaderin *sansür* iyimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 6 bildin, araba çarptı öldün veya hiçbişey bilemedim yaşıyorsun o da olmasın hem bilemedim hem araba çarptı veya hem bildin hem ölmedin seçenek çok kaza, kader derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şans belki kaderdir ama kader şansmıdır bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 matematikle kader arasındaki mükemmel bağ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sans degisken bi olay kafaniza looop diye kus pisledi :) bazilarina gore sans bazilarina gore b.ktan bi olay .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 seni sewiyorum fistan we cewabı soruda vermişsin şans insanın kendine yakışanı giymesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şans:kendini şanslı hissettiğinde içinde bulunduğun durumdur. kısaca kişinin kendine yakışanı giymesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şans bir zarın takip edilemiyecek kadar uzun ve birbirini tetikliyen hareketleri sonucunda düz düşen yüzüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şans diye bir şey yoktur aynı zamanda tesadüf diyede herşey bizim hareketlerimize bağlıdır sonuçta bizdn çıkan bişeydir bilerek veya bilmeyerek... edik:en azından ben böyle düşünüorm [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 22:02 tarihinde, 10ur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 lise sonda 5 zayıf getirip, darlanıp sinirimin geçmesi için sahilde banka oturduğumda kafama kuş sürüsünün sıçması nasıl bir şanssızlıktır? o kuş boklarını da karneyle silmem ve böylece kimsenin karneye bakamaması şanstır ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 loto da 5 bilmek sanssızlık..babam her hafta oynar 1 tane full kagıt onca seneden sora okadar parayı kacırması cok uzmustu beni :)6 bilen 2 kisiydi ve 2 trilyondu odul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 her işte vardır bi hayır diyip geçiştircez işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 5 bilmek sansızlık ama 3 bilmek sanslılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bi de bardağın yarısı bos mu dolu olayı vardır. dolu tarafından bakmak lazımdır. bu olayda da sanırım şanslı oldugumuzu düşünmek gerekir. ama bence şans diye birşey çoğu zaman yoktur. tamam piyango cekersin, loto oynarsın şanstır bu. ama mesela futbolda top hiç olmayacak şekilde de kaleye girse gol goldür, bunun şansı olmaz. şansı insan kendi yaratır falan fişman çok uzattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 there is no luck , there is only force... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bi de quantum olayı var, kazı kazan alıp kazımıyorsun dolayısıyla gözlemlemiyosun orda bu şrödingerin kedisi gibin hem kazanmış hem kazanmamış oluyorsun. (saçmalıyorum tabi ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kücükken döner almaya gitmiştim yolda 2 kere pisledi bir kuş biri kafama biri de koluma dedim kendi kendime talih kuşu kondu diye :) sonra piyango bileti almıştım bişey çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 cinin görünmesini istemiyorsan lambayı ovalama! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dogmamız bi şans zaten.sen git birinci gel milyonlar içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 onu dogmadan önce söyleyebilirsen sanş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu islere aslinda fazla kafayi takmamak lazim yoksa o takilan kafa da bir sure sonra kaybedilebilir. olacagi varmis denirse guzelinden hem ic rahatlar hem de kafalar takilmamis olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 allahın sürekli başına bela yıgmasi (şekil a ben) bi şanstir.. ünkü allah sadece yıgıyo belayi ve hep benim kafama düşüyo. al sana şans.ii kötü mötü maa şans hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 herşeyden mutlu olmayı bilmektir bence şans ben şanslıyım mesela çünkü mutluyum. konuyu açan arkadaş gibi düşünürsek aslında kimse şanslı olmaz öyle bir konumda insanın aslında nasıl aç gözlü olduğu ortaya çıkar her zman fazlasını isteriz çünkü arabayı almışsın tamam çok güzel bir araba iyi fiyat o an mutlusun peki neden daha sorna mutsuz olasınki sen zaten o zman daha iyi bir fiyata almışsın... Bana görede böyle her zman mutlu olmayı bilmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar