Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peki Windows

guardteam

Öne çıkan mesajlar

Üzgünüm Runuo a atıyordum thead acmısım bari işe yarasın bana tani sitemi gerekli biraz geliştirdim projeyi ama eksik kaldi

.tani target secilecek safe veya guarded region da ise hedef e d_tanisma acilacak tarsi taraf kabul ederse nasil ben bunu yaptiricam sorun o bütün isimleri Yabanci Yapmayi planlıyorum.
tag.isim
name Yabanci

şeklinde login edicegim. bi kereliğine . ondan sonra @click triger ina sysmessage verecegim eger işte adam tanismayi kabul etmisse bu kişi ile sysmessage olacak bunu nasıl saglarım player a bi sürü item vermek istemiyorum.

Not Madem topic actık işe yarasın :)

[Bu mesaj guardteam tarafından 05 September 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle Anlatayım.
Server a baglanan herkezi ismini kontrol ettirecem
name == yabancı ise işlem yok.
değilse tag.isim
src.name Yabanci

yapacagım.

.tani die bir komut yapacagım. Target cıkacak ve sectigin kişiye dialog acılacak seninle tanismak istiyor evet hayır iki secenek eveet derse.

adama tek tıklıyınca message çalısıcak eger adam kabul etmemiş yada daha once .tani yapılmamıs işe o player a message Yabanci Yazacak.

takıldıgım yer en son kısmı adama tani yapip yapmadıgını onlarca item vererek yaptırmak istemiyorum.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende bank pin gumpu yazdım fakat bir türlü pin'i koyamadım. Gerçi daha önce yazılmış bazı topicler var Ceday cevaplamış ama ben pek anlamadım. Bu konuları biraz açarmısınız.Arkadaşın söylediği olayda hakkaten cok ilginç cok güzel bir fikir. :) Tebrikler.

Ama bu pin olayınıda biraz acarsanız iyi olur derim.

Saygılarımla ;[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...