sostizm Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 muhteşem bir parçadır. hatta türünün ilklerinden devrim niteliğinde bir şarkıydı zamanında. run dmc ile aeorosmith beraber yorumlamıştı, rap ve rock o zamanlar ayni potada pek kaynamazdı. klibi de çok hoştu, bacıksız adidas ayakkabıları ve gitar sapı ile kırılan duvarı anımsarsınız belki. şimdi bu parçanın country-blues bir cover'ını duydum. bayildim... akustik gitarlar, şarkının özünü bozmadan muhteşem çalışılmış. kim yapmış, nasıl bulunur, nereden indirilir bilmiyorum. duyan gören bilen varsa çok ama çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sarkiyi buraya upload etmen mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 eski orijinal halini mi? onu bulmak çok kolay olsa gerek. bulamazsan elbette rapid'e atarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar