Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haydin arkadaşlar bana piyango 2. el a3 bulun :p

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

ya tavsiyelerinize ihtiyacım var nerelere bakmalıyım nedir ne değildir.. kadıköyde galerileri mi gezsem doğuş otodan araçlarını yeniletecek örneğin a 3 ü varken a4 alacak insanlar oluyormuş 3-5 milyarın hesabını yapmadan bir an önce elinden çıkartmak istiyorlarmış bu doğru mu .. yani galerilere internete düşmeden.. daha uygun bulabileceğim söylendi var mı böyle bir olay ?

ya da siz de bakın internetten eğlence olur bana yardımcı olun :)

çok teşekkürler şimdiden

bi de kırmızı bulursanız var ya off yemek ısmarlamayan şerefsiz :)
Sosyal ağlarda paylaş

doğuşları gez, sana istediğin fiyat aralığında araba falan buluyorlar. ama iş genelde şansa bakıyor bilgin olsun.

gerçi biz babamın arabasını satarken kapıdan habire a3 giriyordu, şansın yüksek diyebilirim (o aralar a3e hallendiğim zamanlardı, çok gözlem yapmış idim)
Sosyal ağlarda paylaş

2004 a3 , sunroof disinda full.

13.000 km de , metalik gri. tiptronic ti sanirim , araci gittim gordum acaip temiz , vitesin yanindaki metal alasimlarda koruma plastigi filan duruyor yani.. alicaktim son anda vazgectim.

istanbulda bu arada adamin telefonunu yazmistim bi yere bulursam ozel mesaj atarim.

bu arada 24.500 euroya inmisti en son bana.
satilmadiysa umarim alirsin , gercekten iyi bakmis adam arabaya , ha bu arada garaj arabasi.
Sosyal ağlarda paylaş

garaj arabası "yerlerse bir iki bin ytl daha kaktırırım belki" düşüncesiyle hareket eden bir düşünce ürünü.

aynısı doktordan temiz veya bayandan temiz ibarelerinde görmek mümkün. hele "bayandan temiz" lafını hiç anlamam, bir arabaya en çok hasar verebilecek biri varsa o da acemi bayan sürücüdür, bayan sürücülerin "çoğunluğunun" nasıl kullandığı ortadayken, öyle bir araba en az bir kere çarpılmış, debrijajı ölmüş, şanzıman yolda kalmak üzereyken kalkıp kilometresi az diye(onların da el freni çekik mi inik mi yapıldığı belli değil) "efenim bayandan temiz yerseniz" ne demektir??? bu bence "f1 pilotundan az yarış görmüş, çok hız yapmamış, sıfır formula aracı" demeye benziyor.

not: yanlış anlaşılmasın, annem de 15 senelik sürücü ve bence babamdan bile iyi kullanıyor, bayan sürücülere yönelik bir kasıt içermemekteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

bayandan araç alınacaksa eğer mutlaka ehliyet aldığı tarih ve aracın satıldığı tarih irdelenmelidir. cafein'e katılıyorum. ayrıca bu kontrol tüm genç sürücülerde yapılmalı. her acemi sürücü ilk aracında acemilik atacak ev öğrendikten sonra yeni araca geçecektir. ama bu öğrenme süreci genel yapı itibarıyla makinalara ve teknolojiye ayak uydurmakta zorlanan bayanlarda daha uzun olduğu için ilk araçlar da bundan nasiplenerek normalden daha fazla yıpranabiliyorlar.

'doktordan' denildiğinde ne değişiyor, ben de onu hep merak etmişimdir?!? ben satarken 'müptelasından' veya 'manyağından' diyerek satacağım :p

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

doktordan temiz belki göstereceği titizlikle alakalı, ama bu konuda iki örneği de gördüm babamın doktor ahbaplarında. arabası ölmüş durumda olan da vardı, pırıl pırıl olan da. yalnız ameliyat hijyenini arabaya da taşıyorlar haberiniz olsun, arabarı pırıl olan arkadaşıyla bir kere arabayı tamir etmeye kalktılar izlemeye değerdi.
-kapağı açıyorum... hmmm...anahtar..... tornavida.... şimdi bilmemne kapağını çıkartıyorum...şimdi şu kabloyu sökerek şuna bakacağız... söküyorum...

şeklinde bozulan arabamıza cerrahi müdahalede bulunup ilk tamirciye kadar yürütebilmişti. "doktordan temiz" alacaksanız cerrah arayın derim kısacası :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...