can Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Gidenlerden yorum alayim.. Bence güzeldi, gerçi beklemedigim 3 olay oldu. 1- en önemlisi de bu zaten, kizlarla kavga ettik. :D sap rule takildik, ahah.. 2-çok katilim vardi. 3-beklenmedik kadar kiz vardi. ve kizlarin cogu da yalnizdi. ayrica güzellerdi. diger thread'de laf ettiniz o kadar ama ke$ke kiz icin gitseydik. :P[hline]There's a heaven above you baby...
can Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 He bu arada müzikten hiç bahsetmedim. :D ses sistemi o kadar kötüydü ki, sözler anlasilmiyordu. soul sacriface süperdi, mükemmeldi. pogo olayi da güzeldi. katilanlara selam yolluyorum eger varsa. (ahh, hala aciyor her tarafim) bir kere daha olsa bir kere daha giderim bir de rock'n coke ta 900 küsür bilet satilmis dediler. dogru mu? barisarock'ta 7000'den fazla bilet satilmis. bu kesin dogrudur, cünkü baya kalabalikti.[hline]There's a heaven above you baby...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 eğer doğruysa çok gülerim[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 kesinlikle süperdi organizasyon harikaydı... artık geriye kalanları ayrıntıları sabaha anlatiim başımağrıyor... ama paşabağı şarapları kesinlikle suxxor![hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 iiki gitmemişim o kadar sap kız warsa :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
jankis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 süperdi .. herşey düşünülmüştü ortam harikaydı bi ara ortamlara aktık ama kızlara kaynayamadık babacumla eha ses sistemi melan ın da belirttiği gibi biraz aksama vardı ama gayet memnun kaldım zaten yaşar kurt ve mvö dışında pek müzikle alakamız olmadı şarap tam bi suxxor dı köpek öldüren dedikleri bu olsa gerek lol yeni geldim eve çok iyi bi gün geçirdim ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jankis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ve arada rock n coke ta 995 bilet satıldığını anons ettiler millet çıldırdı bağardı çağardı falan eauhea bizim barışarock ta ise minimum 3000 kişi olduğunu düşünüyorum yine bi 5000 bilet satılmıştır bana göre[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 995 bilet mi? emin misiniz? Desenize rock the nations daha fazla adam toplamis :P
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 yannız satılan bilet 995 tahminimce 2000 kadaır bedawaya gitti o biletlerin.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Televizyonda gorduklerimle konuşuyorum abi bi kere barışarocka gidenler daha bi rockçıydı dış görünüşe bakarsanız[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Rock'n Coke biletleri 45'ten başlayıp 65'e kadar çıktı. Barışarock biletleri 10'du hep... Bi zahmen olsun o kadar. Barışarock'a alakası olan olmayan bir sürü insan da gitti...
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ahha bu arada tgrt'de röportajim çikti. ahha hayirli ugurlu olsun. sarhoslar vardi. onlar süperdi. ahaheu hele bi tane uzun saçli, beyaz t-shirt'lü vardi. saraplardan içerek sarhos olmus.(nasil olmus ben de anlamadim ya...)[hline]There's a heaven above you baby...
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Pek alakasiz insanlar da yoktu. mvö, ve bir dt cover'i yapti grubun teki, sabahtan. onlar sirasinda güzeldi. yasar kurt her zamanki gibiydi. ha bir de black sabbath'tan paranoid çaldilar, o da güzeldi. 4-5 sarkiyla sesim kisildi.[hline]There's a heaven above you baby... [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 07 September 2003 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 efenim saat 14:30 jankisle babacum kadıköyde buluşur saat 15 sularında Beşiktaştadırlar bu bölgede biraz oyalanıp t-shirt aldıktan sonra 42T ye binmek üzere duraklara doğru hareket ederler 42T ler hep doılu geçtiğinden babacum "ya bari Taksime akan bir otobasa binelimde ana duraktan kalkarken aynı otobaslageliriz hem oturmuşda oluruz" öneri mantıklı olsada olmasada oturarak rahat gitmek için başka bir seçenek yoktur. Taksime gidilir oradan inilen otobüse jankisin akbil doldurma işlemlerinden sonra geri binilir :) 15:30 sularında yolculuk tekrar başlar beşiktaştan sonra otobasa 5 tane çılgın genç biner bunların ikisininüstünde beşiktaş forması vardır ve yol boyunca beyinlerimize geymek suretiyle tecavüz ederler, sarıyer ve tarabyadaki manzara nın yarattığı narkoz etkisiyle bir şey hissetmedik o ayrı velakin bol manzaralı bir yolculuktan sonra 5 sularında piknik aman konser alanına gelinir ilk yapılan şey tuvaletlere uğramak olur sonrada sucuk ekmek yenilir, bu arada fiyatlar gayet makuldü, mesela sucuk ekmek+ayran 2 milyon. mekanda bir köpek vardı, arkadaş yok böyle bir hayvan, hani "hayvan gibi yemek yeme" deyimi varya ahanda kaynağı bu köperk görünümlü öğütme makinasıdır. hayvana ne versek yedi ve doymadı... akşama kadar o kadar şeyi nasıl yedi ve nasıl çatlamadı hayret! eh yemek fazlını camışlar gibi çimenlere yayılarak yaptık bu sırada kız kestik güzel oldu. mekanda ciddi anlamda bir piknikhavası vardı, mangalda kızaran etin kokusu, top oynayan ipatlayan insanlar, çimenlerde uzanmış uyuklayanlar, etrafta koşturan çocuklar (hatta biri jankisi çok beğenmiş :-P) buradan da anlayabileceğiniz gibi 7'den 77'ye her yaştan insan vardı... içecek olarakönce şarapaldım ben ama yarısına kadar içtim gerisiyle Baharsuyu Piknik Alanını kutsadım sonra gidip biraiçtim kafam hoş oldu ateş yakıldı ateşlerde ısındık :) ben yanıma koyun postu almıştım soğuktan korunmak için jankis be öteki arkadaşlar dalga geçtiler ama gece üşüyen nedense ben olmadım :) harika bir gündü mükenmmel bir mekandı organizasyon süperdi seneye yine yapılsın yine gidiyim :) ama busefer çadır fln kurarım orada ehe :) Mor ve Ötesinden sonra Moğollara kalamadık geç oldu otobüsler servis hizmeti görüyordu (adamlar İETT yi kafalamış süper) Taksime gittik orada önce yol kapamaca oynadık :D sonrada kızılkayalarda hamburger yedik dolmuşlara giderkene midyede yedik :) evet belki pisboğaz olabilirim ama hangimiz değil ki? uzun lafın kısası çooook memnun kaldım buram buram dağhavası çektim içime hatta bir ara oraya piknik yapmaya gidelim :) esenle kalın[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: BabacumMostors, 07 September 2003 11:47 tarihinde demiş ki: esenle kalınOlm o esen kalın diil miydi lol[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
jankis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: BabacumMostors, 07 September 2003 11:47 tarihinde demiş ki: Taksime gittik orada önce yol kapamaca oynadık :D [hline]]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love euhauea fikir benden uygulaması babacum dan .. taksim anıtının ordaki ışıklarda bi yol sıraselvilere doğru gider. tam karşıdan karşıya geçerken ben bi polis barikatı gördüm yolun yarısını kaplamış arabalar diğer yarısından geçiyo lam ildo gel şu yolu kapatak demeye kalmadan adam bi baktım aldı barikatı yolun ortasına koydu bile eauheau ondan sorasını siz tahmin edin. normalde oluşmayacak bi kuyruk bi de geçtik karşısına pişkin pişkin seyrettik 5 dakka güzel enstanteneydi eauhe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 07 September 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: BabacumMostors, 07 September 2003 11:47 tarihinde demiş ki: sonrada kızılkayalarda hamburger yedik mmm kizilkayalarda hamberger said: BabacumMostors, 07 September 2003 11:47 tarihinde demiş ki: dolmuşlara giderkene midyede yedik :) mmm midyeeeeee[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
jankis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ehue midye karaköydekinden güzeldi bence :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hürriyette yazıyodu, barışaorck ta 3000 rock n coke da 5000 kişi varmış[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 barisarock'ta 3 bin kisi vardiysa, kafami keserim. hürriyet=kanal d=coca-cola o yüzden yalan haberdir o.[hline]There's a heaven above you baby...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 abicim hemen bir şeyler atmayın, bunu yazan pazar ekinde köşe yazısı yazan bi kadın, öven yazı yazınca onun cebine fazla bi para gitmiyo, ayrıca star uzanın dı da noldu, gazeteler bağımsız kuruluşlar, sahiplerinin aynı olması bir şeyi değiştirmiyo, olay orda çalışan insanda[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ya tamam da, sen barisarock'a geldiysen, orda 3000 kisi vardi diyorsan, helal olsun sana. yok degilse güvenme köse yazarina. he belki rock'n coke'ta 5000 kisi vardir ona bi sey demem.[hline]There's a heaven above you baby...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ben biraz sert çıkışmışım sorry o konuda, benim demek istediğim kişi sayısı aptal bi yol karalamak için, ha 3k kişi var ha 7k kişi benim gözümdeki değeri kişi sayısıyla değişmiyor, çoğu kişi içinde öyledir bence, sadece gidenlerin aldığı haz kat sayısı artar belki[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 zaten gazetedeki yazının esas konusu rockncoke ama istanbuldaki festivaller başlığı altında[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: HellHound, 07 September 2003 03:35 tarihinde demiş ki: 995 bilet mi? emin misiniz? Desenize rock the nations daha fazla adam toplamis :P Sadece bomba... Ilk gun en az 30K ikinci gun ise 40K kadar insan vardi.[hline]tHe Original fi$h® Banshee
Öne çıkan mesajlar