jeefo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 arkadaslar bu işte bi hata mi var yoksa gercekten bu kadar ucuz olabilir mi?ceveaplarinizi bekliyorum lutfen.ben cok sasirdim.kontrast orani biraz dusuk ama..... http://www.oemci.com/asp/show_stock.asp?product=0016-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 http://www.google.com.tr/search?q=sony+17%22+x73b+&hl=tr&lr=lang_tr&start=10&sa=n yarı fiyatına diğer linklerin [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 16:19 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 evet ya neden ole acaba.ben de onu merak ettim.ama diger linklerdeki modellerin ozellikler degisik,kontrast orani falan.acaba ondanmi dedim?ama yine de olmaz ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ölü piksellidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o ne demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ekranda siyah siyah noktalar var demek:P istanbulda oturan biri sorsun nie böyle bu arkadaşım die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ölü piksel varsa çekilmez o monitör bir tanesi bile rahatsız edici eskaza birden fazla varsa amamı delirtir :d ayrıca lcd bilgisayarlar için feci kötü bir teknoloji bir kere dik bakmak lazım aksi taktirde görüntü kaybı oluyor gözü inanılmaz yoruyor ve yeni çıkan 0.4 veya 6 lıklardan almadıktan sonra oyun oynamak işkence bu konuda kesinlikle tutucuyum lg f900p kullanıyorum hiçbir lcd için de değiştireceğimi zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar