iamLight Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 arkadaşlar ben _light_dragon_ la sadece nychris okçu iken önünden adam almaktan ban yedim ve bana sen glitch cisin seni banlatacam diye pm attı edit chris , hemen itemleri aktarıyodum dc oldum 40 gündür giremiyorum gm e hiç mail atmadım dupe yapanlar , kosp yapanlar , ezik savaşına 60 levelde gelenler ban yemiyorda bu nasıl adalet 2 kere önünden adam alıyoruz bize patlıyor charımı açtırmanın yolunu söyleyebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yardım edecek yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yapacagın iş belli parayı odedim premium aldım acın lan banımı dicen adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gold'u aldım acılmasını bekliyorum diceksin. eheh tostumu yedim gibi oldu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şu premium alıp açtırma meselesi rüşvet gibi oldu ô_ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 preimum aldıysan 1-2 gun içinde acılır o adama bende castle warda cok kufur ettim senle goruscez falan dedi daha banlatcak .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 " gold'u aldım acılmasını bekliyorum diceksin. eheh tostumu yedim gibi oldu :d " +1 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 iyde light glich yapıordun sen ondan ban yedın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 glich ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 iyi olmuş akıllanırsın bence bırak oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bişe soram 60+ ezik savaşınamı giriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 @lion kendini savaş haritasında bırakıyor sonra ezik savaşı gununde giriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hımm saol : ) güzel taktik yapıcam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bunu yapanlar cz de bişi yapamayan noob lar genelde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 iyi anladımda. gold preimum al diyorsunuz adama banlı bir chara nasıl gold pre alcaksınki. sitede ole bir sey yapamıyorsun..nerden yapcan onu bilmiyorum max bronz alırsın oda bir moka yaramaz.. rick denen costumer supportta bot gibi her birsey yazdıgında acılmıcak diyor.. en iyisi stewen diye bir costumer support var onla konus o actiriyrmus.. yada koladmine telefon acıyor millet %100 aciyor tabe eng.. varsa sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben dedıklerıne ınanmak ıstemıyorum. nychrise ben cok ks yapmısımdır. hemen hemen herkes ks yapmıstır. ama daha bır gun kalkıp bişi dediğini duymadım. ss war mı chrisin dedıklerıne dair ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 geçmiş olsun ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 olur böle şeyler k2 da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar