NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 dün akşam rutin ko dc lerini yaşarke, zoraki login oldum. lakin cz de dc olan ben, elmorad castle da doğdum. rollback gibi birşey olmuş sanki. neyse deyip cz ye geçtim ve olan oldu. ne skilller ne scrollar hiçbirşey çalışmıyor. düşmüyorumda. birilerine mesaj atabilioyrum ama isimsiz gidiyor. parti atıyorum different zone diyor :) sanırım ruhum elmoradda kaldı bedenim cz de :) işin ilginç tarafı orc base girdim, milletin yanında oturdum, yazılar görünüyor ama çince gibi :) tam bir sarsie olayını yaşadım. frapsı çalıştırdım. gm gibi heryere girip çıkıyorum ama görünmüyorum :) gözümün önünde bishop u yediler bişey yapamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 frapsı ney yaf cahiligime bagısla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 upload edersen sevinirim çok ilgimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yarın inş burada olacak link dosya evde ve 3gb indirebiinecek bi boyuta indirir indirmez upload edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bug online diye clan kurmuşlardı takdir ediyorum kendilerini ^-^ daha ne buglar görücez bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar