Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya paran olacak arkadaşım ya erkek güzeli olucan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence böyle.sizce...
öyle yok kişilikmiş bilmemneymişşşş ohoooooo...yalan oluyo o iş.ama sorarsan kızlara önce kişiliğine bakarım vs......
heralde kişiliğe bakarken sapık olmasın yeter anlamında diyolar.
yani burda amacım kızları kötülemek değil yanlış anlamayın.aslında bende kız olsaydım belki bende öylesine bakıcaktım.
artık altında arabası olmayan zor kız arkadaş buluyo bu devirde...

şimdi lütfen birileri çıkıp "yooo ben öyle değilim" demesin.genelleme yapıyorum.kimse bunun karşıtını iddaa edemez.
Mesaj tarihi:
araba olayi en son sirada .
eskiden ah su kizla nasil konusucam diye plan yapardik , giderdik konusurduk .
simdi cogu kiz ansizin bi yerden cikiyo ve o senle konusuyo dunya tersine dondu .
Mesaj tarihi:
bende öyle düşünürdüm.ama öyle olmadıgını gördüm
bazısı hakkaten paraya bakıo.bazısı tipe bazısı kişiliğe.kızdan kıza deişio

ama ben hem paraya hemde tipe hemde kişilğie bakmayanını gördüm bana bunu yaşattı.3 ünü birden istemiyen de var yani

bazısıda tipsiz sevio

yani pek coguda doyumsuz :)

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 14:50 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ne para yetiyo bazen ne tip , sartlandirmayin kendinizi zira herzaman daha zengini , daha güzeli vardir haliyle böyle durumlarda devreye baska özelliklerin girmesi gerekiyor :/

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 15:01 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bence de zor bulunuyor ama şöle bişey de var
dünyada 6 milyar insan var, yarısı kadın olsa 3 milyar oluyor
bunun evlisi, yaşlısı, çozuğu dersen 1 milyara düşsün
o kadarı içinden birisini bulmak lazım.
teoridir sadece, falza hesaplama da yapmaıdm, büyük ihtimal tutmaz
Mesaj tarihi:
ondan sonra 30 unda söyleniyorlar felan...bırakın bunları aşın artık yahu(ödev yapıyorum da aynı anda buralardayım 76 kola devirmiş gibiyim)..pffed erkek güzelliğide fazla bir halta yaramaz dipnot.kişiliğe gelince nasıl desek 1 sapık 2 fazla düşünen biri olmasın genellemesi var...genellersek kişilikte bitiyor olayda da da kişiliklere baktıkça susası geliyor insanın...
(şahsi görüş hede hödö)
Mesaj tarihi:
bu bahsettiklerinden daha önemlisi;
ilgi duyduğun kıza kendini iyi ifade edebilmen
kızın yanında başını önüne eyip kem küm yaparsan 1-0 yenik başlarsın zaten
bu benim fikrim genellemen yanlış bence.
Mesaj tarihi:
bence güzellik ve para başlangıçta vazgeçilmez...

bu 2 side yoksa bişeye başlaman imkansız gbi...

ama bişeyler başladıktan sonra olay tamamen kişiliğe kalıyor...

bilmem ne dersiniz...
Mesaj tarihi:
haklısın zira biri zaten paraya bakarak biseye başlıosa ondan zaten hayır gelmez...

ama bi açıdanda geçerli bence farzı misal çok zengin bi ailenin kızı sadece babası çalışan bi genç le beraber olamaz beraber takılmaya paraları yetmez farklı kültürler farklı hayatlar bknz eski türk filmlerine :p
Mesaj tarihi:
İğrenç bir insan olursan da etrafındaki kızlar sadece erkek arkadaşlarıyla kavgalı olduklarında, morallari bozuk olduğunda, kendilerini yalnız hissettiklerinde seninle birlikte oluyorlar bir gece iki gece sonuçta anlamsızca. Böyle bir yaşam yerine sadece bir tane güzel ve uzun bir ilişki isterim.
  • Yeni Oluştur...