Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

viyadükler şehri izmir

Llama

Öne çıkan mesajlar

çok sıkıcı bir durum dikkatimi çekiyor ne zaman bornovadan izmire gitmek için yok alsam hasta önünden başlayan köprüler daha alsancak girişene kadar devam eden bir aşa bi yukarı bi sağa dön bi sola dön heryer köprü ne hale geldi bu izmir neden böyle bir haldi bu olay beni çok rahatsız etmeye başladı ya
Sosyal ağlarda paylaş

izmiri ben bilmiyorum ama oda arkadaşım doğa büyüme oralı alsancakta gezdik, bi egs'ye gittik. kordona gittik. konak'a gittik. kıbrıs şehitleri veya şehitliği neyse orda bi söğüş yedik. bitti =((

ha bi de pavyona gittik. o konuda laf ettirmem izmire valla..

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 16:10 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

izmir gibi şehir yok... ben buna inanıorum genel olarak benim kültür seviyeme yakın insanların diğer şehirlere oranla izmirde daha fazla olmasından dolayımıdır yoksa denizinden suyundanmıdır bilmem izmir gbisini bulamadım...

ankaraya 3 ay öğrenci gittim okulu bıraktım geldim... tekrar izmirde üni kazanıcam...

2 gezmeyle bitti diyen arkdaşlarada inanmıyorum nisan mayıs aylarında gelin sahil dolaylarını gezin...
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki bi süre sonra tükenio gitcek yerler.
ama en az 2 kişi olunca yer mekan farketmez benim için yinede eğleniom:)

bide o köprüler şart ne yazıkki ama bnm dikkatimi çekmio okdr fazla nasolsa içerlerde yok hep ilçeleri birbirine bağlarken.

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 17:51 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence kıymetini bilmeniz gerekir sosyal yaşam fulldur orda etkinlikler herbişe wardır ama bide gelin gorun ç.kalenin halini sadece bikaç bar cafe war ki zaten 18 yaş altı barların çouna giremio
bence kıymetini bilmeniz gerekio en azından go kartların yaaaaa ç.kaleyede yapılsa bitane ne gusel olur
Sosyal ağlarda paylaş

izmir'in yazı da kışıda güzeldir. yazın kordonda takılırsın, kış geceleri lafelere barlara takılırsın. yani her zaman gitçek, eğlencek yerler bulunur. artık denizide kokmuyor ve mavi bile diyebilirim...yani bana göre türkiyenin en güzel şehri izmir. doğup büyüdüğüm ve şu andada yaşadıgım yer...
Sosyal ağlarda paylaş

kışın alsancak bostanlı yazın çeşme...
ama istabullulara yetersiz gelmesi çok doğal ben gidiyorum arada gezmeye de iyice koptu istanbul türkiye değil artık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...