uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 acaba gmail drive'ı bir ftp server'ı gibi kullanılabilinir mi? yani başkası ip adresi'ni yazınca içindeki bilgileri dilediğince inderebilir mi? yoksa sadece gmail drive yükleyip kullanıcı adı şifre girmekle mi olur? [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 12:28 tarihinde, uhrmiller tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 arkadaşın da gmail drive kurar senin mail ve işfresni girer.. öyle olabilir. yok herkes erişsin diyosan bilmiyorum.. bi ara gmaila dosya koyup paylaştırmaca oalyı vardı belki onu yapa nvarsa bilir.. (yada teorik di bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yannış hatırlamıyosam bu olay artık olmuyo. Gmail'ın açıından yararlanıyodu o program eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sanmıyom google'ın öle bi mallık yapıcagını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya şifreyle girerek yapalabiliyor ama benim paylaşıma açmak isteyen girebilir yani sebil:)) yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 belli bir indirme sınır getirmişti gmail abuse edilmişti o konu 1 - 1,5 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar