Gerab Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 arkadaşlar hepimizin bildiği gibi pati geçenlerde uzun bi süre kapandı ve az bi zaman önce tekrar açıldı ama ben artık eskisi kadar uğramıyorum belkide bu ayrılık beni soğuttu neyse açıldığında login olurken yeni üye alımı durdu gibi bişe yazıyodu ama ben açıldığı günden beri nezamn baksam hiç görmediğim isimler varbendemi geçici bi hafıza kaybı var yoksa yenilermi var forumda anlamadım bide eskilerden beni hatırlayan hatırlamayan biri bana söylerse sevininrim pati ne alemde eskisi gibiyse yine hergün girmeye devam ederim ama yok yalan olduysa ara bir uğrarım korkarımki pati eski tadında değil (görüntü böyle) neyse cevaplar için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bendede erken bunama var hem beni seni de hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben ikinizide hatirlamiyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aynı şeyi bende farkettim. in lor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu durum bendede var çoğu insanı unutmuşum eskileri arıyorum göremiyorum nerde bu insanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dönüp dolaşıp temcit pilavı gibi patinin tadı kaçtı muhabbeti yapmayalım... hala eğlenenler var herhalde burda.. beğenmemeye başladıysak uğramayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 çitoslara ketçap eklenmiş. bizde ketçaplı pati isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 eskiler hep yerinde llama. sen askere gitmeden önce olanlardan çoğu buralarda. ha bi de ick değişimi oldu, isteyenler nicklerini değiştirdi. patiden soğumanıza gelince, bu yeni skinden falandır. yakında turuncu, eskisi gibi olunca yeniden seversiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben arada görüyorum eskileri.ama eskisi kada görmüyorum tanıdığım adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 may the light shines upon your path... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 22 07 2005 denberi buradayım. sizi iç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 seni aydınlatırım gerab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 iconlar (rütbeler) olmayınca kimse kimseyi tanımıyo :d [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 16:28 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 harbiden yaa eskiden bi gazla girip yazardım siteye...şimdi de tanımadığım insanları görünce de kendimi dışlanmış hissettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yeni insanlarla kaynaşacaınız yerde,kendinizi dışlanmış hissedip aptal triplere giriosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 alla alla bende kimseyi tanımıyorum yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yukardaki sen kimsin aşağıdaki kendini tanıt bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tanidik olmayinca utaniyo musunuz yazmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar