yosun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bi connector yapmam gerekti ve bi kaç yıl sonra visual basici yeniden kurdum her şeyini yapabiliyorum ama login.cfg dosyasını nasıl editleyeceğimi bulamıyorum komudunu yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Open "login.cfg" For Output As #1 Print #1, "; login.cfg file for the Serverının adı server" Print #1, "LoginServer=IP,Port" Close #1 s = Shell("client.exe", vbNormalFocus)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Tam olarak napcanki. Dosyayla işlemlerde bi algoritma kurman lazm ne olursa olsun. Dosyayı aç, satırı oku, satırı analiz et, işlem yap. bu da bi döngüye konulur dosya sonuna kadar diye. Tam olarak ne yapacağını söylersen yardımcı olabilirim. EK : Tabi yukarda print dosyanın sonuna ekliosa sorun çıkar. Çünkü başında ; olmayan satırları işleme koyar client.exe. İlk bulduğu servera girmeye çalışabilir. Yada göçebilir bağlanmak isteyince. Client açılmayabilirde. Bütün satırları silip print ediosa sorun çıkmaz. Ama o zamanda millete login.cfg nizi yedek alın demek gerekebilir. [Bu mesaj Catscratch tarafından 26 Şubat 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Yedeğe gerek yok.Kod sorunsuz çalışıyor zaten.[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hayır benim demek istediğim print komutu dosyanın sonuna mı ekliyor satır. Hiç kullanmadım. Ekliyorsa ve login.cfg'de başında ; olmayan bir satır varsa client.exe sorun çıkarabilir. Eğer dosyayı sıfırlayıp sadece o iki satırı yazıosa o zamanda belki 10 tane girdiğim server var :D hepside login.cfg'de duruodu. Denedimmi connectoru ip ler gitcek. Aklımda yoksa kızarım biraz dimi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 :) Text'i tüm metni silip yazıyor..[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ravenloft 'un yazdığı code işe yaradı hepiniz sağolun o ayrıca bi sağolsun :jj[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mrb, şu RavenLoft ile tanışmak bir türlü nasip olmadı ...[hline]UIN : 44411002 www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: OwnerRavenLoft, 26 Şubat 2003 00:52 tarihinde demiş ki: Open "login.cfg" For Output As #1 Print #1, "; login.cfg file for the Serverının adı server" Print #1, "LoginServer=IP,Port" Close #1 s = Shell("client.exe", vbNormalFocus)off, özlemişim basic kodunu yaf... fopen(), CreateFile(), fstream 'lerden canim cikiyo, hehe :) 4-5 senedir kullanmadim basic gerci, unuttum gitti herseyi, ama yine de hatirladim o rahatligini text dosyalardaki :)[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Euhe :) En çok sevdiğim dillerden biri Basic diğeri Delphi...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 if knowledge is power , why share it ?[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: wastiee, 27 Şubat 2003 00:59 tarihinde demiş ki: said: OwnerRavenLoft, 26 Şubat 2003 00:52 tarihinde demiş ki: Open "login.cfg" For Output As #1 Print #1, "; login.cfg file for the Serverının adı server" Print #1, "LoginServer=IP,Port" Close #1 s = Shell("client.exe", vbNormalFocus)off, özlemişim basic kodunu yaf... fopen(), CreateFile(), fstream 'lerden canim cikiyo, hehe :) 4-5 senedir kullanmadim basic gerci, unuttum gitti herseyi, ama yine de hatirladim o rahatligini text dosyalardaki :)[hline]wastiee wastiee arasıra bildiklerimi unutmamak için vb açtıım zaman fopen fclose fln kullanmaya kalkıom yaw[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lol :P[hline]UIN : 44411002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar