Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya çok kötü hissediyorum

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

bilmiyorum neden bilmiyorum oturuodum işte birden titremeye başlaıdm deli gibi ter dökmeye başladım sonra etrafıma baktım çok kötü hissettim koştum kapıyı kilitledim camların dmirlerini kilitledim bıçağa sarılıp ağlamaya başladım çok kötü oldum ya bilmiyorum müzik dışında en ufak seste yerimden zıplıyorum ya delircem ayda delirdim of napıcam
Sosyal ağlarda paylaş

Arenda yanlış anlama ama psikiyatrik bir desteğe ihtiyacın var sanırım. Kesinlikle kötü anlamda söylemiyorum bunu hepimizin ihtiyacı olabilir.
Çünkü bu gibi durumlar illa kötü gelişen olaylardan değil bünyedeki bazı maddelerin eksikliğinden de kaynaklanabiliyor. Örneğin titanyum eksikliği gibi.. Lütfen ama lütfen bir psikiyatra görün.
Sosyal ağlarda paylaş

public ortamlarda böyle herseyini paylasma deniz. kimseden seni anlamalarini bekleyemezsin. sert elestriler geliyor , gördügün gibi.
ben sana inaniyorum. yasayabilirsin böyle seyler.
bazi insanlara anormal gelebilir.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 20:44 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@pegasus_end:ben zaten yarın arendayla buluşup konuşacam bu konuyu arkadaşım, olay ciddi dedik sadece, kişiseli garbage bölümüne çevirdiniz be.
burda ciddi anlamda problemi olanlar da var sokun bunu kafanıza ve saygı gösterin bir yerden sonra, yetti artık seviyeyi düşürdüğünüz.
daha da özetlemem gerekirse, git garbage'da osur arkadaşım.

dinanı kaçıncı anışım sayısını unuttum ya.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:08 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

paticik son degisiminden sonra resmen bir cocuk bahcesine dondu iyice,bos insanlar bos seyler hakkinda konusuyorla ben buradan gidecegim arkamdan cok atip tutacaksinizda ama kim ne derse desin bu bir gercek sacma insanlarin sacma problemleri hayat bu degil kimsede bir birine burda kankacilik ablacilik oynamasin hepinizin ne bok oldugunu biliyorum(onlar kendilerini biliyorlar).kisacasi artik canim sikildi bu bos kisilerin bos topiclerinden,artik burada vakit oldurecek kadar icerik bile yok neysee banaaa musade canlarimmm birbirinize mutlu yalakalanmalar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...