Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya çok kötü hissediyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilmiyorum neden bilmiyorum oturuodum işte birden titremeye başlaıdm deli gibi ter dökmeye başladım sonra etrafıma baktım çok kötü hissettim koştum kapıyı kilitledim camların dmirlerini kilitledim bıçağa sarılıp ağlamaya başladım çok kötü oldum ya bilmiyorum müzik dışında en ufak seste yerimden zıplıyorum ya delircem ayda delirdim of napıcam
Mesaj tarihi:
Arenda yanlış anlama ama psikiyatrik bir desteğe ihtiyacın var sanırım. Kesinlikle kötü anlamda söylemiyorum bunu hepimizin ihtiyacı olabilir.
Çünkü bu gibi durumlar illa kötü gelişen olaylardan değil bünyedeki bazı maddelerin eksikliğinden de kaynaklanabiliyor. Örneğin titanyum eksikliği gibi.. Lütfen ama lütfen bir psikiyatra görün.
Mesaj tarihi:
oh my.
my pati > listeler
yasaklı listesi.
mükemmel bişiymiş.by/kötüymüş.ilk göremedimtopici yanlış anladım özelliği.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 20:44 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
public ortamlarda böyle herseyini paylasma deniz. kimseden seni anlamalarini bekleyemezsin. sert elestriler geliyor , gördügün gibi.
ben sana inaniyorum. yasayabilirsin böyle seyler.
bazi insanlara anormal gelebilir.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 20:44 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
arenda kolpa değil , gördüm tanıdım ordan biliyorum. son dönemde yaşadıklarından sonra normal, özel şeyler bunlar kendisi isterse anlatır buraya.
neyse yani kolpa değil, yanlış anlaşılma olmasın diye söyleyeyim dedim.
Mesaj tarihi:
biliyorum, cok detaylara inmis olmasan da , anlamiyor en nihayetinde bazi insanlar. bunu kastediyorum. neyse bosver , anlamak zorunda degil kimse. umarim yasadigin kötü zamanlar gecer yakinda.
Mesaj tarihi:
bana o zaman kimse kalkip bu konu ciddi middi die post atmasin ben istedigime istedigimi soylerim yaptirimlar beni baglar

edit:imla

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:06 tarihinde, pegasus_end tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
peki o halde bu benim de istedigim sekilde yorum yapabilicegim anlamina geliyor. hadi simdi al magnumunu ve karanligin icinden süzülerek uzaklas. gereksiz bir insansin cünkü.laf kalabaligi yapiyorsun.
Mesaj tarihi:
@pegasus_end:ben zaten yarın arendayla buluşup konuşacam bu konuyu arkadaşım, olay ciddi dedik sadece, kişiseli garbage bölümüne çevirdiniz be.
burda ciddi anlamda problemi olanlar da var sokun bunu kafanıza ve saygı gösterin bir yerden sonra, yetti artık seviyeyi düşürdüğünüz.
daha da özetlemem gerekirse, git garbage'da osur arkadaşım.

dinanı kaçıncı anışım sayısını unuttum ya.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:08 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
paticik son degisiminden sonra resmen bir cocuk bahcesine dondu iyice,bos insanlar bos seyler hakkinda konusuyorla ben buradan gidecegim arkamdan cok atip tutacaksinizda ama kim ne derse desin bu bir gercek sacma insanlarin sacma problemleri hayat bu degil kimsede bir birine burda kankacilik ablacilik oynamasin hepinizin ne bok oldugunu biliyorum(onlar kendilerini biliyorlar).kisacasi artik canim sikildi bu bos kisilerin bos topiclerinden,artik burada vakit oldurecek kadar icerik bile yok neysee banaaa musade canlarimmm birbirinize mutlu yalakalanmalar...
  • Yeni Oluştur...