arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bilmiyorum neden bilmiyorum oturuodum işte birden titremeye başlaıdm deli gibi ter dökmeye başladım sonra etrafıma baktım çok kötü hissettim koştum kapıyı kilitledim camların dmirlerini kilitledim bıçağa sarılıp ağlamaya başladım çok kötü oldum ya bilmiyorum müzik dışında en ufak seste yerimden zıplıyorum ya delircem ayda delirdim of napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 noldu şu bi kaç gündür düşün bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 saldırılar :( ev ...uff deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kim saldırdı, nereye, kime, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Arenda yanlış anlama ama psikiyatrik bir desteğe ihtiyacın var sanırım. Kesinlikle kötü anlamda söylemiyorum bunu hepimizin ihtiyacı olabilir. Çünkü bu gibi durumlar illa kötü gelişen olaylardan değil bünyedeki bazı maddelerin eksikliğinden de kaynaklanabiliyor. Örneğin titanyum eksikliği gibi.. Lütfen ama lütfen bir psikiyatra görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 öm aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben inanmadım.arkadaşında ilk günden beri kolpa oldugu düşünüyorum.yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 görünüyorum görünüyorum bişiyin yok dio ama ya deliricem ablam şakasına vurdu mesela şu an sinir krizlerindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 oh my. my pati > listeler yasaklı listesi. mükemmel bişiymiş.by/kötüymüş.ilk göremedimtopici yanlış anladım özelliği. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 20:44 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 üzüldüm fistanın böle düşünmesine cidden seviom yazılarını nese şu an takamicam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 public ortamlarda böyle herseyini paylasma deniz. kimseden seni anlamalarini bekleyemezsin. sert elestriler geliyor , gördügün gibi. ben sana inaniyorum. yasayabilirsin böyle seyler. bazi insanlara anormal gelebilir. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 20:44 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arenda kolpa değil , gördüm tanıdım ordan biliyorum. son dönemde yaşadıklarından sonra normal, özel şeyler bunlar kendisi isterse anlatır buraya. neyse yani kolpa değil, yanlış anlaşılma olmasın diye söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hç bi bok anlatmaıdm zaten nilcim .... sadece şu nan hissettiklerimi ve sakinleşmek için napamma gerektini soruom çünkü bilmiom terliom uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 biliyorum, cok detaylara inmis olmasan da , anlamiyor en nihayetinde bazi insanlar. bunu kastediyorum. neyse bosver , anlamak zorunda degil kimse. umarim yasadigin kötü zamanlar gecer yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 paca suyu ic hicbiseyin kalmaz olmadi magnum ye o da mi yok sesli bir sekilde osur rahatlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 olay ciddi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 daha ciddi bi yerde konusun o zaman bilmem anlayabildin mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sana ne ? git osur madem , begenmiyorsun. ya da magnum ye. anlayabildin mi arkadasim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 benim ulasabilecegim bir yerde ise bu topic istedigim sekilde yorum yapabilirim sevgili vanilya bilmem anlamayi basarabilecekmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pati sadece ciddi olmayan şellerin konuşulduğu bi forum mu pardon?.. magnum iidr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bana o zaman kimse kalkip bu konu ciddi middi die post atmasin ben istedigime istedigimi soylerim yaptirimlar beni baglar edit:imla [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:06 tarihinde, pegasus_end tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 peki o halde bu benim de istedigim sekilde yorum yapabilicegim anlamina geliyor. hadi simdi al magnumunu ve karanligin icinden süzülerek uzaklas. gereksiz bir insansin cünkü.laf kalabaligi yapiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 @pegasus_end:ben zaten yarın arendayla buluşup konuşacam bu konuyu arkadaşım, olay ciddi dedik sadece, kişiseli garbage bölümüne çevirdiniz be. burda ciddi anlamda problemi olanlar da var sokun bunu kafanıza ve saygı gösterin bir yerden sonra, yetti artık seviyeyi düşürdüğünüz. daha da özetlemem gerekirse, git garbage'da osur arkadaşım. dinanı kaçıncı anışım sayısını unuttum ya. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:08 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 paticik son degisiminden sonra resmen bir cocuk bahcesine dondu iyice,bos insanlar bos seyler hakkinda konusuyorla ben buradan gidecegim arkamdan cok atip tutacaksinizda ama kim ne derse desin bu bir gercek sacma insanlarin sacma problemleri hayat bu degil kimsede bir birine burda kankacilik ablacilik oynamasin hepinizin ne bok oldugunu biliyorum(onlar kendilerini biliyorlar).kisacasi artik canim sikildi bu bos kisilerin bos topiclerinden,artik burada vakit oldurecek kadar icerik bile yok neysee banaaa musade canlarimmm birbirinize mutlu yalakalanmalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar