_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bugün öğle saatlerinde merchant kurdum. koyduğum itemler şunlar. +7 complete robe = 750m +7 complete pants= 800m +7 complete gaunlet=800m +6 complete bots =550m yani toplamı 2.9 milyar ediyor. akşam hepsi satılmış dakat invertoryde invertorynin alabilceği kadar para vardı yani 2.1milyar küsür:( bide arkadaşlar bunu yazabiceğim bi gm maili veya ilgili mail verirseniz sevinirim. ko allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Yazık olmuş, premium yoksa unut o parayı sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 premium olmadığı zaman olmadı şuandada var ama bukonuyu belirtcem bi mail lütfen:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gecmis olsun ama bir bardak su iç bence :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yazabilceğim mail lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 lem bu itemleri sana biz sattık nioclas_tr & exelans_tr :d para yı hostes almıyo haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Web sitesinden login olup customer supporta yazacaksın, ne maili istiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 insana 8gb girince mail arıyo oraya ben çok şey yazdım bi halt yapmadılar. nese serkancım piyasada olmayınca böle yüksek fiyattan satılıyo:) ama giri veriyo:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 beyuğlları o itemleri sen oldugun için verdim sadece botu 900 m ye sattım gerisini sen oldugun için bukadar buyutmenin anlamı yok canın sağolsun (ömer-exelans_tr) [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 11:48 tarihinde, _50cent_tr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ohhhooo birakin k2 gibi bi firma 5~6 ay gold premium almis forzaeses abimin bile hacklenmis charini geri vermedi senn merchantinlami ilgilencek k2 nin alayinin *!sansur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExCeLLeNt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 beyoğullar i arkadaşim sen gidiyosun şimdi buzdolabını açıyorsun evde veya hernerdeysen en soğugundan 1 bardak su içiyorsun ve unutuyorsun o paralari aynı şey benimde başima geldi ve seninki kadar bi miktar bendede gitti ve premium diyen arkadaşlar var ben 5 aydiir gold üyeyim hikaye bunlar giden gelse rahmetli ninem geri gelirdi :)) neyse arkadaşim çok geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 beyoğlum paşam neden böle yapıyon dün ben sana anlatmadım mı 32 gb anında-24 e düştü diye başlarım 800m sine gel kopeen olsun söleme filan gm lere ilgilenmiyolar böle şeylerle. ille bi mail adresi istiyosan benim msn mail adresi var sende yaz bana derdini "alo soul baba param kayboldu" hattı 7/24 biliyosun yani :) bi yerden çıkartırız acısını dert etme sen. aslan kardeşim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 zaten gm den cevap geldi:) sağolsun çok yardımcı oldular. "invertory capacity 2.1bil." :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 çıkartırsınız tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nasıl yani "çıkartırsınız tabi"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 madem biliosun 21gb oldunu nie koyuon :p parça parça satsaydın keşke 21gb inn e 21gb üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aynı sey banada olmustu ama bana 70m gırmıstı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 anlayan anladı sen bak dalgana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kardeşim bu konuyu sen laf oturt diye açmadım. varsa bildiğin bişey anlat herkes öğrensin imalı imalı laf konuşma. paticik babanın çiftliği değil attıysan bi laf açıklamasını yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 patinin ne olup olmadığını çok iyi biliyorum kimin ne olduğunu da oyüzden üstüme gelme!! k?bye [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 17:18 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 üzerine geliyorum kardeşim. anlat bakalım kim neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o dangalağın oturttuğu lafa da o'na da öyle bi koyarım ki bi daha ima etmeye mecali kalmaz bastonla gezer. allah'ın geri zekalısı mal herif sen kimsin kimi ne kadar tanıyosun da cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun_?????? embesil sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dingonun ahırı değil burası terbiyeli ol pmden hallet işini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 noob forumu oldu bura nerde murtazaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar