Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Demin başımdan geçen bi telefon konuşması arayan adam 40-50 yaşlarında bi kıro tahminimce ve telefon çalar Ben-Alo? O-Aloooooov helejokolohololo B-Alo!? O-Alooov Görkemi ver bana B-Ben Ege Görkem yok burda O-Orası neresi? B-Bursa.... (lafım bölünüyo) O-helejokolohololohalalallooo B-Siz kimi aradınız.....(lafım bölünüyo tekrar) O-Bak burası Karabük(bana ne!) Biz bi öğrenciye ev verdik(tekrar bana ne!) bize bu numarayı verdiler (eee?sonuç?) B-Yanlış vermişler, yanlış aradınız sanırım O- (iyice yüzsüzleşti hıyar) Bakk yalan söyleme B-Ne diyon sen be O-Görkemi ver bana hemen B-Görkem falan yok burda, yanlış oldu O-Görkem, görkemi ver yalan söyleme B-Ehh git be O-Görkemm görkemi ver yalan söyleme görkemi ver görkemmm B-Yetti be(çattt ne manyaklar var ya [hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 08 September 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 gorkemin arkı sanmıştır belki seni[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 adama burası bursa dedim yalan söyleme dedi :))[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır
can Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 karabük'ten bursayi nasil yanlis ararsin? kodu var. kasar.[hline]There's a heaven above you baby...
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bakalım bir daha aramazsa doğru yolu buldu ama tekrar ararsa ne yapacan?[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Telefonunu bana yönlendir bakalım sonra sıkıosa arasın:)[hline]MKC ICQ:310490
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Görkem iyi kazıklamış galba adamı. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 :) galiba öyle bir durum var[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bi daha aramsını bekliyorum telefon hemen elimin altında yalan söylemeeeaaa diyişi ni duysaydınız keşke[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bu kadar zamanda arardı..ararsa aç hemen recorder daya telefona :)(recorderi değil mikrofonu :))[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Biri yemiş seni.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
calomer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 arklarından birisi geyik maksatlı yapmıştır bence[hline]
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ben;görkem .. ege verseydin numaramı geyik olurdu ehe[hline]Endoskopi sux
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 aaa valla lan aklıma gelmedi ama adam baya garip rahatsız ederdi sabah akşam bugün bi daha ararsa numarasını alıcam[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ehe turkiye burasi :)[hline]imzada neymi$?
Öne çıkan mesajlar