Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe-beşiktaş

aytimania

Öne çıkan mesajlar

kendinize gelin arkadaslar. moderasyon yok diye sacilmayin fazla ehe.

dela bu arada fazla provakatif yaklasimlar icindesin abartma istersen , rush sende gaza gelme.

burninglife sende ya adam gibi yazmayi ogren buraya yada defol git bi daha gelme , ha gelirsen geri ben yollamayi bilirim seni.

ya kusura bakmayinda harbi deli ediyosunuz adami , herkesin bi siniri var sonuna kadar zorluyorsunuz..

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 21:28 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yine bir aziz klasiği.pozisyonlar o kadar net ki dereli agzına dudugu goturup gotururp calmadı.

20 puanlık fark bu sekılde korumaya devam edin helal fener helal aziz.boyle alınan puanlara sevınmekte bır erdemdır.

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 22:03 tarihinde, Mephinx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bonjo
pati § 20 şubat 2006, pazartesi - 19:53 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
net skor söylüyorum 4-0

cintonik
pati § 20 şubat 2006, pazartesi - 22:56 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
bu maçı alıp bjk ile farkı 23 yazıyla yirmiüç e çıkarmak istiyoruz.

krusty
pati § 20 şubat 2006, pazartesi - 23:51 [ özel msj ]
2pac'in mesajından sonra rahatladım biraz

zebby
pati § 21 şubat 2006, salı - 11:40 [ özel msj ]
fener ankarasporun acısını bjk ye cıkarır. cok guzel mac olucak. bjk cok kötü bu sene fener daha oturaklı oldu %90 fener alır %10 berabere bjk alır diyenlere zuahaha diyorum anca. fener 4 bjk 1 biter

apeiron
pati § 21 şubat 2006, salı - 13:16 [ özel msj ]
3-0 fener alır ;)

a-r-e-s
pati § 21 şubat 2006, salı - 17:49 [ özel msj ]
2-0 fenerbahçe alır,maçtan sonra da ben bi güzel içerim...

bonjo
pati § 22 şubat 2006, çarşamba - 08:50 [ özel msj ]
mrk etme mumu 4 gölün 4 ünüde sana armağan etcem

jedi
pati § 22 şubat 2006, çarşamba - 18:10 [ özel msj ]
hala beşiktaştan bu sezon bişeyler bekleyenler beni çok güldürüyor.
hemde kendi sahalarında gülünç duruma düştükleri fenerbahçe deplasmanında! fenerbahçe, beşiktaşın durumuna acımaz ve çok rahat farka gider.
5-0

farka gidenler gelemedi, mactan sonra bi guzel icenler soguk su icip yattilar galiba. =))
Sosyal ağlarda paylaş

fistan
pati § 26 şubat 2006, pazar - 22:43 [ özel msj ]
her hangi bir tükürük saldırısında 10 llama gücündeyim dela.balgamla sıvamayayım plx

dogrudur bap sonucta fenerlisin, bu isin gm'isin masterisin hahaha, cicek :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...