Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 rush, annen diye pankart salliyolar gormedin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu arada futbolcuların saha cıkardıgı "ruhunuz yeter" pankartı kimin fikriyse alnından öpüyorum harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kaymışlar çocuğa galiba statta şuğurun kaybetmiş baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kaymislar? annen diyorum, pankart diyorum. kim kime kayiyo evladim, annen dedik iki defa diye onu andin hemen seviyesizlestin. annen, martin annen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 berabere bitmesi kötü oldu ben dedim favori biziz die . çok farklı yencemiz maç berabere bitti neyse gs şampiyonluk yolunda bi nebze güldürdüysek ne mutlu bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya kes . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 azize ve türevlerine k.g...ama özellikle azize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 rush sus bi küfrettirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 rush arkadasim, bu yaptigin terbiyesizlikten ya kes diyerek kurtulabilicegini zannetmiyorum. biraz daha kufret bence en azindan icinde patlamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 galatasaray 'ın yüzünü güldürmek için şampiyon olduğunda gs bayrakları ile koşturursunuz artık çünkü ruhunuz yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 cordoba farkı bir kez daha ortaya çıktı... tek başına günü kurtaran adam oldu. tebrikler. fener bariz şekilde daha iyi oynadı, inönü'nün aksine seyirci küfretmeyerek büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kendinize gelin arkadaslar. moderasyon yok diye sacilmayin fazla ehe. dela bu arada fazla provakatif yaklasimlar icindesin abartma istersen , rush sende gaza gelme. burninglife sende ya adam gibi yazmayi ogren buraya yada defol git bi daha gelme , ha gelirsen geri ben yollamayi bilirim seni. ya kusura bakmayinda harbi deli ediyosunuz adami , herkesin bi siniri var sonuna kadar zorluyorsunuz.. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 21:28 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 zegnacim, aziz baskan taktigini uyguluyorum. bizde kufur yok, kufreden serefsizdir, misal rush. kayislar kaymislar gibi kelimeleri kullanmayiz biz. temiz futbol. daha once dedigim gibi, kufre gerek yok. fenerli, yeterli. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yine bir aziz klasiği.pozisyonlar o kadar net ki dereli agzına dudugu goturup gotururp calmadı. 20 puanlık fark bu sekılde korumaya devam edin helal fener helal aziz.boyle alınan puanlara sevınmekte bır erdemdır. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 22:03 tarihinde, Mephinx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 haha gs için sewiniyorlar hey gidi beşiktaş , ne hallere düştüğünüzün farkında değilsiniz..harbi ruhunuz yeter ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ittifakları ya ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bjknın hakkıydı resmen maç, şükredin fenerliler 1 puana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dur bi de suratina tukureyim fistan bap oh yagmur diyip sukret hahaha ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ahaha dela helal=p serkana kırmızı kart verilmedi..penaltı verilmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 her hangi bir tükürük saldırısında 10 llama gücündeyim dela.balgamla sıvamayayım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bonjo pati § 20 şubat 2006, pazartesi - 19:53 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- net skor söylüyorum 4-0 cintonik pati § 20 şubat 2006, pazartesi - 22:56 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bu maçı alıp bjk ile farkı 23 yazıyla yirmiüç e çıkarmak istiyoruz. krusty pati § 20 şubat 2006, pazartesi - 23:51 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 2pac'in mesajından sonra rahatladım biraz zebby pati § 21 şubat 2006, salı - 11:40 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- fener ankarasporun acısını bjk ye cıkarır. cok guzel mac olucak. bjk cok kötü bu sene fener daha oturaklı oldu %90 fener alır %10 berabere bjk alır diyenlere zuahaha diyorum anca. fener 4 bjk 1 biter apeiron pati § 21 şubat 2006, salı - 13:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 3-0 fener alır ;) a-r-e-s pati § 21 şubat 2006, salı - 17:49 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 2-0 fenerbahçe alır,maçtan sonra da ben bi güzel içerim... bonjo pati § 22 şubat 2006, çarşamba - 08:50 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- mrk etme mumu 4 gölün 4 ünüde sana armağan etcem jedi pati § 22 şubat 2006, çarşamba - 18:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hala beşiktaştan bu sezon bişeyler bekleyenler beni çok güldürüyor. hemde kendi sahalarında gülünç duruma düştükleri fenerbahçe deplasmanında! fenerbahçe, beşiktaşın durumuna acımaz ve çok rahat farka gider. 5-0 farka gidenler gelemedi, mactan sonra bi guzel icenler soguk su icip yattilar galiba. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fistan pati § 26 şubat 2006, pazar - 22:43 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- her hangi bir tükürük saldırısında 10 llama gücündeyim dela.balgamla sıvamayayım plx dogrudur bap sonucta fenerlisin, bu isin gm'isin masterisin hahaha, cicek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dela çok konuşanın agzına bok bulasırmıs git agzını yüzünü silde gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar