aytimania Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu hafta oynanacak fb-bjk maçına fenerliler çok ilgi gösterior biletler bitmiş sanırım taraftar kartı olanlar bitirmiş.her sene büyük çekişmeye sahne olan kadıköy randevusu bakalım bu sene nasıl geçicek? çoğu kişinin favorisi tabiki fenerbahçe ama bu maçların sonuçları hiç belli olmuor biliorsunuz bkz. geçen seneki maç 3-4 bence son yılların en büyük sürpriziydi... yorumları bekliorm maç nolur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 vallah gecen seneki gibi bir maç olsunda heycanlı çekişmeli . hakem doğru kararlar versin başka bişey istemiyoruz . favori beşiktaş ama fenerbahce süpriz yapabilir . tahminimce 1 - 3 beşiktaş alır . beşiktaşımıza başarılar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 2pac bjk alır dedigine gore kesin fener kazancak kutlamalara simdiden baslayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hayır tamam anladım beşiktaş alabilir diyebilirsiniz ama fovori beşiktaş ne cürretle diosunuz onu anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 geç açmışsınız topici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 formata uyalım plx. ayrıca daha 1 hafta var ne aceleniz vardı efenim. fenerbahçe - beşiktaş stad: şükrü saraçoğlu saat: 19:00 gün: pazar saat ve günü salladım ama öyle olması gerekir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 net skor söylüyorum 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 çogu besiktaslı feneri yenmeden inönüye gelmeyin diyor ama yense ne olcak 20 puan geridesin halin duman.gecen seneki gibi bi galibiyetle hersey unutulur die korkuyom.dolayısıyla kazancaksak ben bjkliyim kötü bi oyunla ve 1 farklı kazanalımki kimsenin gözü bos yere dönmesin kaybetsekte üzülmem çünkü bu kadrodan şimdi ve gelecekte hiç bi şey beklemiyom ama farklı kaybedip yıllarca dile düşürmesinler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bjk, gs için asılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bjk fener için asılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 2 hafta önce olsaydı ben gaza gelmiş bi vaziyette olm pancu yok ama başkasınıda koyarız şöyle yaparız böle yaparız dağıtırız die millete laf yetiştirirdim.ama bende sıkıldım artık bu boş muhabbetten çünkü 2 haftadır ligde oynanan futbolu görüorm bide barça ile chelsea nin lig maçlarını izliorm hiç hewesim kalmadı yaw bide bu hafta şamp. ligi var onları izleyip tatmin olcaz artık offffff offfffff beşiktaş yaktın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ankaragücü büyüyü bozdu. yine fenerin rekorunu bozmak bize düşecekti. şimdi ankara yenince beşiktaşın bu görevi gerçekleştirmesine gerek kalmadı. öbür türlü her koşulda rahat beşiktaş alırdı ama şimdi belli olmaz. yine de rize maçından kolay maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ankaragücü diil ankaraspor hatta büyükşehir belediye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bjk rahat kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 aytimania haklısın walla ama o chelsea takımını kendi sahasında son yenen takım beşiktaş unutulmasın bu. mazide kaldı ama 2 senede nereden nereye geldik nasıl çöktük daha ii görülsün die söyledim. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 20:47 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 scor tahminim 1-3 yinede huhuahauh [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:04 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 zor bir maç olacağı kesin fb bu maçı almalaı bence tahmini skorum 1-0 veya 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu maçı alıp bjk ile farkı 23 yazıyla yirmiüç e çıkarmak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 fener kazanırda bjk ile olan puan farkını 23 e çıkarırsa, bide düşme hattındaki samsunspor gelecek hafta rakibini yenerse bjk ile arasındaki puan farkını 9 a düşürüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 maçın sonucu gs için farketmez,nasıl olsa fb yenilirse gs de yenilir :) o yüzden izlemesi(en azından radyodan dinlemesi) zevkli bir mücadele olması dileğiyle her iki takıma da bir gs'li olarak başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 2pac'in mesajından sonra rahatladım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 evet cintonak ve fiston bu maçı kazanırsanız 3 sene önceki 35 puanlık farkı toplam 3 sezonda kapatma yolunda moral kazanırsınız... [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 23:55 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 çok moralimiz bozuktuya o konuda haklısın euhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 fener 1 gol atar besiktas da maci 2- 1 fener alir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 o nasıl oluyor. mac tahminim 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar