Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe-beşiktaş


aytimania

Öne çıkan mesajlar

bu hafta oynanacak fb-bjk maçına fenerliler çok ilgi gösterior biletler bitmiş sanırım taraftar kartı olanlar bitirmiş.her sene büyük çekişmeye sahne olan kadıköy randevusu bakalım bu sene nasıl geçicek? çoğu kişinin favorisi tabiki fenerbahçe ama bu maçların sonuçları hiç belli olmuor biliorsunuz bkz. geçen seneki maç 3-4 bence son yılların en büyük sürpriziydi... yorumları bekliorm maç nolur???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çogu besiktaslı feneri yenmeden inönüye gelmeyin diyor ama yense ne olcak 20 puan geridesin halin duman.gecen seneki gibi bi galibiyetle hersey unutulur die korkuyom.dolayısıyla kazancaksak ben bjkliyim kötü bi oyunla ve 1 farklı kazanalımki kimsenin gözü bos yere dönmesin kaybetsekte üzülmem çünkü bu kadrodan şimdi ve gelecekte hiç bi şey beklemiyom ama farklı kaybedip yıllarca dile düşürmesinler yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta önce olsaydı ben gaza gelmiş bi vaziyette olm pancu yok ama başkasınıda koyarız şöyle yaparız böle yaparız dağıtırız die millete laf yetiştirirdim.ama bende sıkıldım artık bu boş muhabbetten çünkü 2 haftadır ligde oynanan futbolu görüorm bide barça ile chelsea nin lig maçlarını izliorm hiç hewesim kalmadı yaw bide bu hafta şamp. ligi var onları izleyip tatmin olcaz artık offffff offfffff beşiktaş yaktın beni
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...