THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu muhtesem dizi hakkinda onlarca teori uretiliyor. her gecen gun birbirinden mantikli yeni fikirlerle karsilasiyoruz tuylerimiz diken diken oluyor. bu topice duydugumuz veyahut ürettigimiz teorileri yazip tartisalim ne kadar dogru olabilir olmayabilir bir nevi beyin firtinasi yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yazim spoiler icericektir son bolume kadar izlemeyenler hatta izleyipte teori duymak istemeyenler okumasinlar. son bolum:sea2ep14 onlarca ufak bir kactanede buyuk gizem barindirmakta simdilik dizi. ufaklardan bir tanesini gecen gece cozdugume inaniyorum sizle paylasayim dedim. eksisozlukte ve bir kac yabanci forumda ana konuyla ilgili bir kac teori var. bunlardan bir tanesi araf teorisi, bu teoriye gore locke basrahip teorinin ayrintilari eksi de var. bencede locke secilmis kisi ada isteklerini dogrudan kara duman vasitasiyla ona iletiyor. bu istekler kimi zaman diger karakterlere gecmisleriyle yuzlesmeleri icin yol gostermesi ornek olarak jacke ilk bolumlerde babasini aramaya devam etmesini onermesi charlie nin uyusturucuyu birakmasini saglamasi gibi. ama bazen ada kurban istiyor bir nedenden oturu. boone oldukten sonra jacke bunu soyledi jack locke un manyak oldugunu dusundugunden aldirmadi ancak bana gore ada boone u istedi lolcke da bunu ona verdi.. neden mi? oncelikle bir ruya gordu bu ruya kesik parcalardan olusmus olabilir ve belkide mesaji bu ruya araciliyla aldi. ucaga yaklastikca ayaklari tutmamaya basladi..iyilesmis bir felc hastasi icin ilginc bir durum sonucta sinirlerle ilgili bir sorun benim bildigim ya calisir ya calismaz. burda boone u ucaga sokmak icin numara yapmis olabilecegini dusunuyorum yapmadi isede boone u oraya bilincli bir sekilde adanin soktugunu ve onun oleceginin farkindaydi.farkinda olmasina ragmen adanin isteklerini yerine getirdi. bolum sonunda jacke tedavisi icin yalnis bilgi verdi ve jacke gore olumunden sorumlu olan locke un yalnis bilgi vermesi idi. ve gene ayni bolumde locke un hatchin onunde istedigin herseyi yaptim neden diye agladigini goruyoruz. locke gibi bir adamin aglamasi ancak cok cok cok kotu birseyi bilincli yapmasindan kaynaklanabilir gibime geliyor...boone un olumu gibi. ayrica sait adadan cikmak icin bir yol ararken onun kafasinin arkasina vurup bayiltiginida biliyoruz sebebi anlattigi nedenden oturu olmayabilir. kara dumanla karsilasip hayatta kalan iki kisi var mr eko ve john. bu dumanin onlarla konustugunu biliyoruz lakin duman ekonun yanina geldiginde cikardigi sesler arastirilmis ..sonuc tuyler urpertici...duman dogrudan konusuyor geri sayim yapiyor ve adamin beynini emiyor. bu sekilde jacki ele gecirmis olabilir ilerki bolumlerde ekonunda onun gibi davranicagindan eminim. ayrica ikiside cocukla cok ilgilenmeye basladi. simdilik bu kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 anlatilmaz yasanir desem. hayatimda izledigim en basarili 2 dizi. 1. lost 2. prison break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 2. sezon çok kötü ya 1. sezonun keyfi yok eşşeğin kulağına çok su kaçırdılar dezmond mudur nedir onu görünce zaten denebilecek bir şey yok ebeninki ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 prisonda o kadar iyimi yaw iki haftada izledim ne kadar lost varsa, 1 hafta gecmiyor simdi arkadas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 evet prison break te cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 surface adlı dizide fena değil ilk bolumunu cekip izledim tavsiye edrim ama lost kadar tatmin edermi orasını bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 1 martta bi sonraki bolumu indirebilecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yarinki bolumden sonra 3 hafta daha bekletecekler bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 oha nasil ya kafayi yedirirler adama nedenmis peki acikladilarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 araya prison break girdi lostu unuttum valla... tam da tartisma havasina girmistik akerfeldtle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dier topice yazmisim burayada yazayim ejeje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 zegna beni uykusuz gecelere sürükledi hehe ben böle dizi izlemedim ya, felaket bisey 214 bitti iste, 215 de var elimde bu gece de onu izlerim heralde kate in hastasiyim bu arada, bi de sayid adamim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 benmi onermistim sana yaw? elaidi kufur edio bana simdi nerden soyledin diye ehauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 keske bi kac yil sonra haberim olsaydi... 15i nerden cektin hocam isohunt a daha koymamislar? benimde adamim sait tabiki...musluman olmasindan baya bonusu var:) onun haricinde jin de baba adam guvenilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 215 nasi oluyo ya elinde bu aksam yayinlanmicak mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gösterim tarihleri: airdate episode title 2006-03-01 2x15 maternity leave 2006-03-22 2x16 the whole truth 2006-04-12 2x17 lockdown sendeki fake penth :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sozlukte birinin yazdıgı gibi su 3 hafta bekleme olayını iyice abarttılar; '15'. bölüm ayın 1 inde '16'. bölüm 22 sinde 22+1='23', az daha kassalar sayıları dökücekler önümüze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 az once izlemis bulunmaktayim eksiden bir yazi geciriyorum hosuma gitti bir yorum bolum ozeti olarak. #9134657'de de söylediğim gibi, artık ada içindeki belirsiz zamanların da flashback'lerini görmeye başladık bu son bölümle birlikte. bu gelişmeyle beraber, tabidir ki, az biraz da olsa bilgi seviyemiz artacak. ama bu bölüm pek de öyle faydalı olmadı. bulduğumuz topu topu içi boşaltılmış bi hatch oldu; tam olarak hatırlamıyorum aslında sembolleri, nasıl olsa ileride birisi bulur çıkarır bunun ne hatch'i olduğunu. (meteroloji olmadığı kesin, zooloji de değil gibi, manyetik olan bizimkilerinkiydi zaten, utopya vs için çok basit bi dizaynı var, psikoloji/parapsikoloji de değil. e altısını da saydık, elimizde bişey kalmadı. sembollerden çıkarmak lazım artık, bunu da ben beceremem) russo'nun kızının yaşadığını da öğrendik bu bölümde, ne işimize yarıcaksa. sadece biraz duygusallaştırdı olayı, o kadar. ha, bi de bunların ütopik yaşamlarında da çatlaklar olabileceğini gösterdi bize. tek artısı bu olabilir. hem bu yaşam tarzının çok da ütopik olmadığını, üyeler arasında belli bi hiyerarşi (görev dağılımından öte, üst/ast gibisinden) olduğunu zaten ethan ile o ilk kez görünen (belki de ikincidir, zira kate'in bulduğu takma sakalı bu adamın üstünde düşününce, ne biliyim sanırım aynı kişilerdi o ikisi) komutan edalı insan ilişkisinde belli olmuştu. alex'in asiliği de tuz biber ekti işte. benim ethan-komutan konuşmasında dikkatimi çeken "ethan'ın listeyi (muhtemelen öteki grupta yaptıkları iyi insanlar, kaçırılıp aşı yapılarak kurtarılması gereken iyi insanlar, listesi gibi bi listeyi) hazırlayamamış olması, dolayısıyla bizimkilerin grubundan kimseyi kurtaramamış olmaları. ama bu demektir ki, aşı aslında ethan'ın claire'e söylediği gibi yetersiz falan değil. sadece claire o aşıdan faydalanacak iyilikte bi geçmişe sahip bulunmamakta. hayret, melek gibi de kız oysa ki. eko'nun ne yapmaya çalıştığını ise hiç anlayamadım. neden gitti o adama anlattı, gözdağı mı vermek istedi, seni de onları öldürdüğüm gibi öldürürüm mü demek istedi, yoksa arkadaşlarını öldürdüm, yani biliyorum sen de others'dan birisin mi demek istedi hiç anlamadım valla. ama adamın locke'u jack'e karşı dolduruşu çok zekiceydi, locke gibi zeki birinin bunu yemesi de bi o kadar çelişkili, ama locke eskiden beri iktidarda söz sahibi olmak istiyodu zaten. sadece tek başına sorumluluk da almak istemiyor (butonu ilk jack'e bastırması falan). böyle bi insan işte, her türlü gaza gelir tabi. bende bu arkadasa katiliyorum utopik hedelerde ancak mr ekonun adamin otherstan oldugunu bir sekilde anladigindan eminim. onlarin bu adanin gercek sahipleri olduklarinida anladiklarindan eminim. o yuzden oldurdugu adamlar icin ondan ,gale den ozur diledi. cunku onlarinda hakikaten iyi insanlar oldugunu ve iyi bir amac ugruna oraya geldiklerini ogrendi. kendisini iyi biri oldugu icin almaya calistilar sonucta o ise 3 kisiyi oldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ameliyat yapilacak olan hatch neden bostu? bir de takma sakal ne gibi bir rol oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bereyle takma sakali walti kacirirken othersin lideri takiyordu. hatchde revir gibi bisey olsa gerek, o semboun benzeri(veya aynisi) eczanelerde oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dizi hakkindaki en mantikli teoride bu adresteki bence http://www.4815162342.com/forum/viewtopic.php?t=7712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaşlar eski bölümlere göz atıyordum ki, garip bir şey yakaladım. Sawyer'la Michael'ın 2. sezon 2. bölümde suda başbaşa kaldıkları ve köpekbalığı saldırısına uğradıkları sahne. Köpekbalığı sadece 1 saniyeliğine ekranın önünden geçiyor ve kuyruğunda Dharma corporation'ın damgası var. SS almıştım ama kapkaranlık ekran çıktı tekrar da kasamadım. Demek ki Dharma corporation sırf others'ı içeren bir projeye bağımlı değil, adanın tümden üstünde yaşayan varlıklarıyla ilgili projeler yürütüyor. Bence önemli bir detaydı. Paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 http://img252.imageshack.us/my.php?image=sharkenhanced0mw.jpg [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 19:19 tarihinde, Garadia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bide ilk bolumlerde walt'in oldugu bi sahnede ucak govdesinde dharma logosu gozukuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar