Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gelen maile bakın yaw said: önemli > >>>>merhaba, msn'de'' dvorak@telkom .net ,''diye bir adres seni > >>>>listene eklerse kabul etme .msn'de yeni bir virüs dolaşıyor senin > >>>>listendeki biride bunu eklerse sende virüs kaparsın. o yüzden > >>>>listendeki herkese haber ver.''gt;@rht.com uzantılı biri msn'e > >>>>eklerse bunu kabul etmeyin, rus hackerlar türklere savaş > >>>>açtı.virüs giriyor > >>>>listendeki herkese söyle çünkü onlar ekleyince sanada virüs > >>>>bulaşıyor ve çok tehlikeli anti virüsler bile işe > >>>>yaramıyor .virüs girince animasyon gibi bir iki saniye izliyosun > >>>>sonra hard diskindeki herşey siliniyor ve veri işlemez hale > >>>>geliyor. > >>>>lütfen.bunu herkese gönderin.. yaw nie bana gelmiyo bu virusler ben anlamıyom :), ruslar bize savaç açmış aman çok korktum wallahii, içlerinde kadınlarda varsa savaş açanlardan, savaşma seviş benle zuhahaha :d [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 15:31 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 junk yapıom artık bunları forwardlayanları
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 "çok tehlikeli antivirüsler bile işe yaramıyor" lol ki ne lol!
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 herkese gönderdiniz mi listenizdeki? heh? zuhaha :)
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yeni moda bu insanları korkutmak için antiv(ü)rüsler bile bi işe yaramıyor , çok güçlü onu yenemiyorlar , bunu görürseniz kaçın , bilgisayarı balkondan aşağı fırlatın , aman yarabbim ...
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ulen ne fake adamlar var su dunyada hala bu tur salak maillere inan kaldimi ki merak ediyorum
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben sıkıldım hergün hergün bu topic'lerden
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu msn adresini eklerseniz dabbe geliyormuş..
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bi kac komik olay da soyleydi ; - bunu msn indeki 16 kisiye yollarsa yesil adam mavi olucak , msn in ucretsiz olucak cart curt .. -bunu msn indeki herkese yolla bu dilek gerceklessin .. artik hergun yeni yeni seyler uretiyolar bana bu tarz mail yollayanlari direk listeden silip engelliyorum , nedir bu cektigim ya 1 kb lik yerimiz var onlarida bunlar isgal ediyo hergun sil sil cinnet geciricem bi gun .
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu maili bilgisyar mühendisliği 2. sınıfta okuyan bi kaç arkadaşımda yolladı, gittim küfür ettim daha napıyım, her tarafınız bilgisyarcı olsa nolur hey allam
Öne çıkan mesajlar