Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 çok nalet bi bug var sinir etti ss de aldım 2 tane resim göndercem microsofta, acaba nerden başvurabilirim? düzeltsinler şunları da rahatlayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 beta'ya normal girdiysen olur ama msnp downgrader kullanıyorsan ciddiye almazlar kannımca çünkü sen resmi beta'ya üye değilsin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 tabiki normal girdim arkadaşım :). ayrıca downloader'a gerek yok direk indirebilirsin ama msngera oturum açamazsın. oturum açmak için invite mutlaka gerekli. bi aralar bi açık vardı sanırm ama kapattılar galiba. şimdi bilgin var mı acaba nası mail atabilriim? yada bi iletişim formu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 tmm arkadaşlar buldum live.com'da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya e-mail in güncellenmemesi olayı sizde de var mı? yoksa sadece bende olan bir durum mu? mailleri okumama rağmen hala messengerda yeni mail var gibi gözüküyor. (messenger 8.0 beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dun bende o olay oldu 7 li olan surumde . msn i kapatip yeniden acinca duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ideas.live.com adresinden support fln vardı, ben oralardan bulmuştum :) bende 2 bug rapor ettim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar