n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 addonlardan mı neden bilinmez raide girdim (ki devamlı kullandıgım addonlar daha once hıc karsılasmadım) trade kanalına şöle yazdı karakterim "r#v 1.45" nedir bu yahu ticket attım addondan falan olabılır dedıler ama yanı release la beraber basladım genel olarak hep aynı addonları kullanırım bole bıseyle daha evvel karsılasmadım
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 wow klasörü - wtf klasörü - account klasörü - accismi klasörü - server klasörü - karakter ismi klasörü altında chatcache diye bir dosya var, gir bir bak. Genelde bütün kanal sorunları burada sonuçlanıyor.
Chameleon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bendede geçen gün general kanalına abuk zubuk şeyler yazıodu. hatta raiddeki başka bi elemanda yazıodu. sonra bidaha olmadı ama. ctraid channel şaşalamış olabilir
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 raid assist kanalını trade kanalı olarak ayarlamış birisi o yüzden geliyor o mesajar. raid assist optionstan kanalı değiştirince düzelir.
Öne çıkan mesajlar