n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 addonlardan mı neden bilinmez raide girdim (ki devamlı kullandıgım addonlar daha once hıc karsılasmadım) trade kanalına şöle yazdı karakterim "r#v 1.45" nedir bu yahu ticket attım addondan falan olabılır dedıler ama yanı release la beraber basladım genel olarak hep aynı addonları kullanırım bole bıseyle daha evvel karsılasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 wow klasörü - wtf klasörü - account klasörü - accismi klasörü - server klasörü - karakter ismi klasörü altında chatcache diye bir dosya var, gir bir bak. Genelde bütün kanal sorunları burada sonuçlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chameleon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bendede geçen gün general kanalına abuk zubuk şeyler yazıodu. hatta raiddeki başka bi elemanda yazıodu. sonra bidaha olmadı ama. ctraid channel şaşalamış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 raid assist kanalını trade kanalı olarak ayarlamış birisi o yüzden geliyor o mesajar. raid assist optionstan kanalı değiştirince düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar