Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

item decay ....


maxrep

Öne çıkan mesajlar

evet sonunda soe dinlemeye mi başladı .. hehe.. aferin olara..

--
diyecegim böyle eziyet edeceklerine pre-cu yu.. hadi olmadı cu yu getirseler... hem onlar hemde bizler eziyetden kurtulsak !!.. değilmi ama ... ne dersiniz !?
.
.

we on the design team have promised that we would be here on the boards, listening and responding to your comments about the game.

one issue that has come up again and again is the topic of decay and the continued role of traders in our game. your comments and posts on this topic have started and fueled extensive discussions and debate about this very subject. we have listened to what you had to say and it helped us make a decision that item decay has a place in the world of star wars galaxies.

grant "rogue_5" mcdaniel will be making a post shortly that details our future publish plans. you will notice that item decay has a prominent role in an upcoming publish. more details will be coming.

some might remember that i specifically stated that decay would not be coming back anytime soon. your feedback and attention are valuable to us, and have led us to a different conclusion.








dan rubenfield
lead designer
star wars galaxies


*********
ulubatli hakan
master jedi
(publish 27 sağolsun. 5 senede yapamadığımı bana bir anda yaptırdı !!!!!!!)
uluba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi decay gelsin gelmesine de şerefsizler alıştırdı bizi decaysiz..öl babam öl..hiçbir sorun yok..decay tamamen geri gelsin ama armour repair olurken kaybolma olmasın bence..çok kötü oluyor öle..uğraşıyorum uğraşıyorum canavar bi armour yapıyorum sonra aynısını bulamıyorum hop gidiyor..
pub28 için beklettiğim bir amour vardı..tantel..energy 8000 resist üstüne shield gen yaptımmı 10500...%60 resist..şahane..
şimdi bu armour repairde giderse zokarım valla soe ye..yada mando için karıyorum şu anda..mandoma bişi olursa öldürürüm ulan cancel ederim valla..
gerçi daha mandom yok ama işallah yakında olucak..onun için yılların bh i commando oldu valla ühühühühü

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 11:43 tarihinde, camoka tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

item decay in kaldırılması, bu oyunun süper oturtulmuş, oyuncu tabanlı (tüm mallar oyuncular tarafından craft ediliyo) ticaret sistemine vurulmuş en büyük darbeydi. neyse ki şimdi geri getiriyolar.

dersler nedeniyle oyuna uzağım bikaç aydır. okumakla yetindiğim oyundaki yeni düzenlemeler nedeniyle baya bi üzülmüştüm de item decay in geri geldiği haberi iyi oldu


@camoka: o anlattığın olay zaten işin güzelliği. çok aramışsın, süper bi armor bulmuşsun kendine. çok para verip almışsın. ama nolursa olsun elbet eskiyo, elbet değiştirmen gerekiyo. tüccarların işi hiç bitmiyo. aksi takdirde nolurdu? sadece kendininkinden daha iyi bi armor bulursan değiştirirdin. ama item decay sayesinde defalarca armor değiştiriyosun. bu, sürekli dinamizme sahip bi ticaret sistemi demek. hiç durmayan, hep devam eden. hem de herşeyin, tüm dengelerin oyuncular tarafından kurulduğu dinamik bi ticaret sistemi. diğer mmolarda pek yok benim bildiğim...

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 23:51 tarihinde, MrBomb tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mr bomb haklısın..zaten o nedenle bu oyun en güzel oyundu..ama sende nge olayına alışmadığın için anlamıyorsun..şu anda millet bi yerden bi yere gitmeye clone oluyo..yenilerin baya kafası atara bu olaya..ben zaten master as yim..benim işime gelir..ama bir daha mando kasamam yaparsam :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...