Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben mp3 olarak cob - the final countdown coverı çekmiştim.ama ikinci verse girince bi yerde takılma ve atlama var.kaç tane çektiysem hepsinde böyle. elinde olan varsa bana özelden ulaşsın lütfen, çok hoş bi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cob değil o!!!!!!!!!!! şarkının orjinali dispatched - the final countdown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cob un deil o kavır sanırım,burda da tartısılmıstı baya.nese ben yardımcı olamayacağım yok ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yaf cob sölüo işte, şarkı onun demedim.jester senden yardım beklerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 coverlayan cob değil yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cob olarak geçiyor her yerde ama coverlayan cob değil, söylenmeye çalışılan o. benim bildiğim bir norther cover'ı var, cob ile karıştırılması çok doğal çünkü cob'a çok benzeyen bir grup. dispatched nedir bilmiyorum, belki onların da bir coverları vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 norther coverı diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tamam, odur.o zaman elinde o olan varsa onu koysun ehü, tek isteğim buydu :) bende cob - the final countdown olarak var.bi de eski europe olan var ki onu demiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 upload ediyorum ama 1:08 de bi vıck ediyor :) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 00:28 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 etme ! haha aynısı bende var işte :) o vıck da tam kendini kaptırdığın yerde gelio işte. sağlamını arıyorum. [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 00:30 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 2 tane final countdown coverı var. biri norther'ın (klavyeli olan), diğeri de dispatched'in (klavyesiz ve daha hızlı, ve kopuk versiyonlu olan). ikisi de cob diye dolaşıyor. cob asla final countdown coverlamadı. anlatmak istediğim bu. pmden msn atarsan yollarım normal versiyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cob asıl bir oops i did it again coverladı ki akıllara zarar solo falan var :d bende onu mu upload etsem ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tşk jester :] adam içimi okumuş resmen, aldım dosyayı yine tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nedemek efenim swedish ve türevleri yardım ekibi her zaman hizmetinizde, 444 0 swe [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 21:06 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Adamlar örövizyona katılıyormuş ya lan. http://www.youtube.com/watch?v=EtPDm2kaj1c Tunca koş lan oy ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 oha harbi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Twitter'da gördüm şimdi. Rammstein da gidicekmiş herhalde. Adele falan ama, adele dinlemedim ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 2 seneye Sonisphere olur erevüzyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ahaha gerçekse çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 delinin biri kuyuya bi taş atmış bin akıllı çıkaramamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 twitterda tt olmuş ordan gördüm ben valla. http://www.focushaber.com/eurovision-da-children-of-bodom-iddiasi-h-102057.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ehue tamam yaw sana bişey demedim zaten :D children of bodom olabilirde adele ve rammstein çok kolpa geldi. rammstein için zaten her sene eurovision'a katılcak diye haber çıkıyo. sonrasında böyle oluyo : http://1.asset.soup.io/asset/0856/3953_913c.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 asdadsada.o pic ne öyle asdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar