Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

children of bodom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben mp3 olarak cob - the final countdown coverı çekmiştim.ama ikinci verse girince bi yerde takılma ve atlama var.kaç tane çektiysem hepsinde böyle.

elinde olan varsa bana özelden ulaşsın lütfen, çok hoş bi şarkı.
Mesaj tarihi:
cob olarak geçiyor her yerde ama coverlayan cob değil, söylenmeye çalışılan o.
benim bildiğim bir norther cover'ı var, cob ile karıştırılması çok doğal çünkü cob'a çok benzeyen bir grup. dispatched nedir bilmiyorum, belki onların da bir coverları vardır.
Mesaj tarihi:
tamam, odur.o zaman elinde o olan varsa onu koysun ehü, tek isteğim buydu :)

bende cob - the final countdown olarak var.bi de eski europe olan var ki onu demiorum.
Mesaj tarihi:
etme ! haha aynısı bende var işte :) o vıck da tam kendini kaptırdığın yerde gelio işte.

sağlamını arıyorum.

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 00:30 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
2 tane final countdown coverı var. biri norther'ın (klavyeli olan), diğeri de dispatched'in (klavyesiz ve daha hızlı, ve kopuk versiyonlu olan). ikisi de cob diye dolaşıyor. cob asla final countdown coverlamadı. anlatmak istediğim bu.

pmden msn atarsan yollarım normal versiyonunu.
Mesaj tarihi:
nedemek efenim swedish ve türevleri yardım ekibi her zaman hizmetinizde, 444 0 swe

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 21:06 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir ]
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ehue tamam yaw sana bişey demedim zaten :D
children of bodom olabilirde adele ve rammstein çok kolpa geldi. rammstein için zaten her sene eurovision'a katılcak diye haber çıkıyo. sonrasında böyle oluyo :

http://1.asset.soup.io/asset/0856/3953_913c.jpeg

• Yeni Oluştur...