Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. El 'Fiat Palio'

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Ya bütçe sorunlarından dolayı Palio düşünüyoruz fakat bir arkadaşım 1 depo ile 300 km fln gidilebildiğini söylemişti 1.4 olanlarında
Aranızda Palio veya Siena kullanmış olan varmı?
Eğer varsa yakıt tüketimleri hakkında bilgi verebilirmi?
Yakıt tüketiminin yanında araç ile ilgili görüşlerinizide belirtirseniz sevinirim '99 modelleri 10 - 11 milyar civarında
Sienalar ise daha ucuz bu ucuz olmasının sebebi neye bağlanabilir.

Son olarakta vergi indirimleri 0km araçta peşin alımlardamı oluyor şu 20 yıllık aracı ruhsattan düşürüp 0km araç alınırken..
Kredili alımlardada oluyormu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.[hline]< V ò d à n >
Sosyal ağlarda paylaş

Hm
Kredilide de oluyo dimi yanlış olmasın =)

Eğer öyle bir durum olursa Corsa van almayı düşünüyoruz 1.7 DTI araç forumda başka bi thread de de wardı arka taraf açılınca gayet iy oluyor.
Üzerinden birde ÖTV düşülürse 18 milyarlık araç 13.5 e iner gayet iyi.. Ama dediğim gibi kredili alımlarda da geçerliyse bu durum =)

Bu arada yinede sorayım threadin konusu fazla değişmesin Palio hakkında bilgisi olan ?

=)[hline]< V ò d à n >
Sosyal ağlarda paylaş

Ha birde bikaç ay önce gazetede bişey okumuştum,
Ruhsatı ticariden bineğe çevirmenin bi süresi vardı o süre sonunda pahalı olucak gibi bşieylerdi bu konuda bilgisi olan warmı sonuçta corsa van lar ticari olarak alınıyor daha sonra arka taraf açılınca binek oluyor
aracı ticari olarak kullanmanın ne gibi bi dezavantajı olur
ve ticariden binek e çevirmenin bi süresi varmı
ne çok şey sordum[hline]< V ò d à n >
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 06 September 2003 23:50 tarihinde demiş ki:
evet kredili alımlarda oluyo. ama bu olay için kasımı bekle eğer 0 alacaksan. şu an 3.5 milyar düşülüyo kasımdan itibaren 4.5 milyar düşülecek[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR !

şu an ötv 4 milyar 100 milyon düşüyo ama firmalar bi hinlik yapıp indiriyolarsa bilemem. tanıdıksa ya da biraz üstüne gidersen 4 100 düşürürler sanırım. bi de kasım ı beklemek iyi olabilir ama zamlar çok yakın ve satışlar bu kadar iyiyken onlar da iyi geçirmek istiycek.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu istanbulun heryerinde günde 20 tane gördüğümüz genellikle beyaz olan 3 kapı corsa 1.7 DTI (camlı olanları)
ticarimi yoksa binekmi? =))

Ya onu ticari alıyoruz ama bineğe çeviriyolar diye biliyorum ben
yok çevrilmiyosa ticari kullanmanın bi sakıncası yksa oke peki =)[hline]< V ò d à n >
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...