TilkiAndre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya yeter canıma tak etti sefgili patiler deliriorum ya.ya annatcam ama biraz garibinize gidebilir.geçenlerde ark bi kıza oç dedi aramızda dalga oldu oç luk yapmayın filan yani yani ben bunu takıorum kafama ama arkadaşlarıma bakıyorum yani takmıor onlar napcam ben.ya gidiyim sessiz sedasız arksız oturuyum biyerde akıl verin yaf.lisede ortam böle yani ne bilim saçmalıomuyum?:(
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 offff...ayyy! sen bunalmışın. sn bi git, nefes al, yürü. yrn bn ölle yapıcam iyi geliceğini umuorm..bunalımlara birebir..yani ölledir..inş..
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 küfürden çok alınan bi arkadaşım vardı. bigün bi yaz kampındaydık, otelde kalıyoduk. gece 12.30 filan, uyuduk uyuycaz, sabah da erken kalkmamız lazım. telefon çaldı o sırada, "hay amnakoim kim bu" dedim, açtım telefonu, bu arkadaşın annesi çıktı. "tabi burda" dedim, verdim arkadaşa telefonu. neyse, bu konuştu etti, kapadı telefonu, sonra bana döndü, "ya yavuz, şimdi sen benim anneme küfretmedin di mi?" dedi. onun gibi olma da ilerde.
TilkiAndre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yaw bu hastalık elimde değil yaf anlamıo kimse beni
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bi aralar ben çok tiksiniyodum küfürden filan. şimdi de öyleyim ama fazla umursamıyorum artık.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 tilki andre sakin ol.. önemli değil. o adamların ettiği küfürlere gülmezsin biraz mesafeli davranırsın arada bir problem kalmaz.
oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 oç luk yapamayan arkadaslar bulmaya calıs o zaman.. yapıcak bişe yok..
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 tilki sizin okul patinin ko bölümüne dönmüş sayan sayana ko bölümündede xd
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hiç küfür etmez oldum. çok saygılıyım. yaşasın iyilik
TilkiAndre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yok lam annadım benim psikolojim bozuk valla bu yaşta lan daha ilerde nolurum bilmiorum :s
Öne çıkan mesajlar