tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pati kardeşlerinize bir yardımıznız dokunsun arkadaşlar şole 2-3 soru versneizde bizdee türrkiye derecesi yapsak heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hehe katiliyorum ben de giricem pazartesi:) kopya piliz:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ee bende pazartesi her yerde aynı anadamı olcak ya pazar giren yokmu=( Kopya g3nK Plz =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 plz banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 fdd'nin tr geneli sınavları öss'ye çok yakın oluyor, seviyenizi gerçekten ölçersiniz, o yüzden kopyayı falan sallayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben pazar gircem sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hiyaayt pzar gelir gelmez konu dagilimini şeediyorsun:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eevet abi biz cevap anahtarını istemiyozki o yüzden pastorize'cim sen sınavdan cıkar cıkmaz ozellikle mat2den hangi koular flan var bi kabaca bilgilendirirsen cok makbule gececek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben girdim cok kolaydı 1. bolum mat 2 de biras kasmıslar limit agırlıktaydı logaritma fln vardı 2-3 tane edebiyat ta 2-3 roman sormuslar ulen bildigim sey aklıma gelmedi ya kıl oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hangi eserlerden sormuşlar hangi yazarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 araba sevdasının yazarı,şairler sultanı,bide bi akımın temsilcileri yabancı(balzac fln akımların temsilcilerini ezberliyin:) cografyada ic ve dıs kuvvetlerden sormuslar bi tane dilbilgisi cok yoktu valla bu sınavda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sayısala geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cok sagul hocam kolaya benziyo herhalde bide mat 1 de bole acaip proplem falan varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tahtaya yaz soruları cocugum. saayıısaal mat plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 mat 1 cok kolaydı valla 20 dk da bitirebiliyosun:) fonksiyon vardı f(x) ive fog u vermis g(x( in tersi(3) ü istiyodu :) problemler her zamanki gibi hatta hız problemi aklımda cizmis yolu a b c diye ayrmıs ab arası 180 km a dan baslayan 5v b den baslayan v hızıyla gidiyo fln aynı anda c ye varıyolar abc yolu toplam kac km dir:) mat 2 de dedigim gibi limit-fonksiyon-logaritmedan 2 ser 3 er sormuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 heyecanla beklıyozzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ozaman belli oldu:p logaritmam guzel zten ben yarın limit çalişayım, daha işlemedik ama ogrenmem lazım. turev seri dizi veya karmasik sayı yahut trigonometri cos, sin sec ne biliyim ortaya karişik analitik geometri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 mat 2 de aritmetik dizi sormuslardı esitsizlik vardı 1 tane analitik geo 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 geometride kati cisimlerden bişeler sordular mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pazar girecek olanlar kitapcıgı alacaklarmı? scan isteriz valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oha:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kitapcıgı vermiyolar pazartesi flnda girenler olursa valla katı cisim fln bilmedigim icin üstün koru baktım gectim :) hatırlamıyorum yane:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 olsun yine de cok saol asgard:) süpersin ehus, teşekkurler:) yarın limit çalişcam kesinleşti birazda dinamik neyim baktım mı olur bişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 güzelllll diziler&seriler dışında bi kaz olmaz işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 asgard@ cokkkk tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar